Jada Borsato zingt titelsong musical Klaas Vaak

Klaas_Vaak_1129x311Jada Borsato zingt de titelsong van de nieuwe musical ‘Klaas Vaak’ welke vanaf september te zien is in het Eftelingtheater. Het nummer met de titel ‘De Wereld van Klaas Vaak’ is één van de nummers die ook in de musical te horen zal zijn.

De 10-jarige dochter van Marco en Leontien Borsato zegt in een verklaring: “Ik vind het een heel mooi liedje, het is echt een beetje sprookjesachtig. Ik vond het spannend en leuk om het lied in de studio in te zingen en een videoclip te maken.”

Jada was eerder te zien in de film; Sint & Diego: De Magische Bron van Myra en deed ze de stem van pinguïn Boadicea in Happy Feet 2.

Het lied ‘De wereld van Klaas Vaak’ is één van de vele liedjes die straks in de musical te horen zullen zijn. De titelsong is gratis te beluisteren en te downloaden op de website van de Efteling.

De musical verteld het verhaal van Klaas Vaak die met zijn magisch slaapzand kinderen over de hele wereld mooie dromen bezorgd. Zo ook in het Sprookjesbos. Maar de laatste tijd lijkt het slaapzand niet meer te werken. Heeft Heks er iets mee te maken? En waar komt het zwarte zand vandaan? Bij het vallen van de nacht gaat Klaas Vaak samen met zijn trouwe vriend de uil op pad om het raadsel voor eens en altijd op te lossen.

De musical is van 11 september 2013 tot en met 9 maart 2014 te zien in het Efteling Theater. De officiële première staat gepland op 22 september 2013.

Lees ook:300 zandkabouters van Klaas Vaak samen in het Efteling Theater
Lees ook:Efteling Theater komt met musical Klaas Vaak
Lees ook:Cast bekend van musical Klaas Vaak
Lees ook:Sprookjesmusical Klaas Vaak op tournee door Nederland en Belgie; zandkabouters gezocht
Lees ook:Première Klaas Vaak…verreweg van slaapverwekkend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>