Sonneveld opnieuw verlengd met extra voorstellingen

Sonneveld3_512x275_tcm8-297209_optNa een eerdere verlenging in november 2013 van de voorstelling Sonneveld maakt Albert Verlinde Entertainment bekend dat de musical over het leven van Wim Sonneveld opnieuw met een maand verlengd wordt. Ruim 75.000 tickets zijn er al verkocht en dit aantal blijft groeien. “Deze verlenging is een kroon op ieders harde werken!”, zegt hoofdrolspeler Tony Neef. De musical is nu tot en met 25 april 2014 te zien.

“Het was een droom van mij ooit in een intieme, biografische productie te staan die ons cultuurgoed recht doet. Het spelen in deze voorstelling is iedere avond een feest om te mogen doen. Een onderdeel van mijn vak is entertainen en er is niets mooiers dan waardering van het publiek te ontvangen en dit mooie avontuur te kunnen verlengen. Ik geniet en blijf genieten!”. Aldus Tony Neef.

Sonneveld is een meeslepende, ontroerende voorstelling vol nostalgie. Blijkbaar heeft het publiek daar behoefte aan, want door de aanhoudende vraag naar tickets kan niet anders dan wederom extra voorstellingen bijboeken. “We willen dat iedereen de kans krijgt Sonneveld te zien; van Amsterdam tot aan Maastricht. Met deze extra voorstellingen kunnen we nog meer mensen bereiken!” vertelt Jeroen Dona, directeur van Albert Verlinde Entertainment.

Verhaal
Als Wim Sonneveld vlak voor zijn eerste hartaanval op 56-jarige leeftijd een lifter (Cindy Bell) oppikt en later bijkomt in het ziekenhuis wil hij niet accepteren dat de grote Sonneveld bijna was omgevallen. In de drie dagen dat hij in het ziekenhuis ligt wordt hij door de lifter geconfronteerd met zijn jeugd, liefdes en werk. Tijdgenoten als Conny Stuart (Mariska van Kolck), Huub Jansen (Jan Elbertse) en Friso Wiegersma (Thomas Cammaert) passeren letterlijk zijn revue.

De musical Sonneveld speelt nu tot en met 25 april 2014 door Nederland. Klik voor nieuw beschikbare data hier.

 

Lees ook:Vernieuwde editie van Sonneveld de musical terug in DeLaMar
Lees ook:Extra voorstellingen ingepland van musical Sonneveld
Lees ook:Sonneveld in DeLaMar speelt laatste voorstelling
Lees ook:200ste voorstelling voor Sonneveld in DeLaMar
Lees ook:William Spaaij vanavond weer in Sonneveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>