Nieuwe Musicalstichting van Ramaekers Entertainment

ramaekers_entertainmentNaast Musical Camp geeft Ramaekers Entertainment opnieuw jongeren de kans om op hoog niveau musicals te maken. De nieuwe stichting MusicalPro heeft als doel jong talent met ambitie tussen de 10 en 20 jaar oud uit de provincies Noord- en Zuid-Holland kennis te laten maken met het theatervak.

Ramaekers Entertainment werkte al eerder met dit concept door talenten van het jaarlijkse MusicalCamp te laten meespelen in MusicalMemories, met o.a. Linda Wagenmakers, René van Kooten, Tony Neef en Ron Link. Ramaekers Entertainment speelt hiermee in op de behoefte van deze doelgroep om zaken professioneler en doelgerichter aan te pakken. Door lessen aan te bieden op gebied van zang en dans en gegeven door gastdocenten zoals Marleen van der Loo, werken de jongeren aan een eigen jaarlijkse productie.

Ambitieuze jongeren kunnen zich aanmelden via een auditie. Op deze manier krijgen de jongeren al een idee hoe het werkt. Eenmaal door de selectieronde, staan de eerste weken in het teken van het leggen van een basis en het werken aan de techniek. In een latere fase werkt de cast doelgerichter aan de productie waarmee men later het seizoen in het theater staat. Kortom: een langere aanloopperiode dan gebruikelijk maar wel met een lager instapniveau voor een bredere doelgroep.

Musicalpro is momenteel al samen met jongeren uit Den Haag en Haarlem bezig met een familiemusical. Welke dat is, wordt nog bekend gemaakt.

Talenten kunnen zich aanmelden voor de audities op www.musicalpro.nl

 

Lees ook:The Wiz wordt nieuwe musical Theaterplan
Lees ook:NME Summerschool uniek zomerproject vol zingen, dansen en acteren in Den Haag
Lees ook:Muziektheater GOV zoekt talenten voor musical Annie
Lees ook:Final Audition Call Musical Talent
Lees ook:Deelnemers MusicalCamp treden 12 november op in M-lab!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>