The Sound of Music tour krijgt nog meer voorstellingen

SoundOfMusicThe Sound of Music tour is verder verlengd. Eerst waren de eerste data van de verlenging al bekendgemaakt. Nu zijn er nog meer plaatsen en voorstellingen aangekondigd door diverse theaters.

The Sound of Music speelt in Eindhoven van 12 tot en met 14 juni. Hierna is de voorstelling te zien in het Chassé Theater in Breda van 17 tot en met 30 juni. In Heerlen staat de voorstelling van 1 tot en met 12 juli in Heerlen. Vervolgens is The Sound of Music in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam te zien van 21 tot en met 26 juli.

Nog meer The Sound of Music voorstellingen?
De speellijst op de officiële website van The Sound of Music is echter nog niet aangepast. Daar staan alleen de extra voorstellingen tot en met 23 mei. Er worden dus wellicht nog meer extra voorstellingen aangekondigd door theaters die nog niet op de officiële speellijst staan.

Lees ook:The Sound of Music tour verlengd
Lees ook:The Sound of Music speelt 150ste voorstelling
Lees ook:Extra voorstellingen Shrek de Musical
Lees ook:Jubileumtaart voor Sound of Music
Lees ook:Doek valt zondag voor The Sound of Music

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>