Pia Douwes zondag terug in Billy Elliot

PD
Pia Douwes is vanaf zondag 29 maart weer te zien in Billy Elliot. Ze heeft een maand lang haar rol van Mrs. Wilkinson niet gespeeld.

Douwes was van 24 februari tot 27 maart op tour samen met Uwe Kröger. Samen tourden ze door Duitsland met het jubileumconcert Die größten Musical Hits aller Zeiten. In deze periode was Frédérique Sluyterman van Loo te zien in de rol van Mrs. Wilkinson. Sluyterman van Loo is de alternate. Loes Worm, de understudy voor de rol, was ook enkele malen te zien.

Billy Elliot gaat door
De kaartverkoop voor Billy Elliot is momenteel open tot en met 31 augustus. Het is niet duidelijk wanneer de show sluit, mogelijk wordt deze verlengd. Er is nog geen opvolger aangekondigd. Dit is anders dan bij Moeder, Ik Wil Bij De Revue in het Beatrix Theater Utrecht. The Bodyguard zal daar in seizoen 2015-2016 spelen.

Lees ook:Billy Elliots Jilis speelt vanmiddag voor het laatst
Lees ook:Billy Elliot speelt vanavond 100ste voorstelling
Lees ook:Billy Elliot – Jonge talenten onthullen BILLY letters bij AFAS Circustheater
Lees ook:Billy Elliot: Nieuwe Billy’s aangekondigd
Lees ook:Pia Douwes te zien in Billy Elliot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>