Grease onthult meer castleden

Annefleur en Joey

De cast van Grease is compleet. Vandaag zijn de laatste twee bijrollen onthuld. Joey Ferre zal de rol van Sonny spelen. Annefleur van den Berg gaat Rizzo spelen.

Presentator, DJ en musicalacteur Joey Ferre zal de rol van Sonny spelen. Sonny is één van de T-Birds, de jongensgroep. Joey werd bekend vanwege zijn hoofdrol in de musical Saturday Night Fever in 2012. Deze rol kreeg hij nadat hij via een RTL- televisieprogramma met 100 mannen de strijd om de hoofdrol was aangegaan. In 2013 was hij te zien als side-kick in het programma Life4You. Hij hielp daar de vaste presentatoren en beantwoorde vragen van de kijkers. Hij speelde eerder in de musical Zorro.

Annefleur van den Berg speelt de rol van Rizzo, de stoere aanvoerster van de meidengroep The Pink Ladies. Zij speelde eerder in Sneeuwwitje de Musical (2014) maar was tevens in producties als Robin Hood en Pocahontas (Fanwork) te zien.

De Grease cast

De cast van Grease is nu compleet. Tim Douwsma en Vajén van den Bosch spelen de hoofdrollen van Danny en Sandy. René van Kooten gaat meerdere rollen spelen. Tommie Christiaan neemt de rol van Kenickie op zich. Mylène D’Anjou speelt de rollen van Miss Lynch en Wilma. Ferry Doedens wordt de alternate Danny. De cast bestaat verder uit Martijn Vogel (Doody), Thijs Snoek (Roger), Leo Hewitt, Renée de Gruijl, Yannick Plugers, Daisy Duin, Jolijn Henneman, Jip Bartels, Yoran de Bont, Flen Huisman, Sanne Schlette, Eva ten Hoor, Marie Korbl, Joke Robbroek, Sarah Cremers, Fenna Ramos, Gijs Stallinga, Luuk Melisse en Ilse Hamminga.

Grease gaat op 13 september in Tilburg in première en is daarna tot eind april 2016 in alle grote theaters van heel Nederland te zien.

Lees ook:Première: Grease, the one that you want to see!
Lees ook:René van Kooten gaat meerdere Grease-rollen spelen
Lees ook:Peter Andre mogelijk hoofdrol in ‘Grease’
Lees ook:Vajén van Den Bosch is Sandy in Grease
Lees ook:Grease: eerste foto Tim Douwsma en Vajén van den Bosch onthuld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>