Start repetities voor Sweeney Todd!

De complete cast van Sweeney Todd is vandaag gestart met de repetities. Vooraan (v.l.n.r.): April van Amelsvoort, Vera Mann, René van Kooten en Mitch Wolterink. Achteraan (v.l.n.r.): Marjolein Teepen, Wil van der Meer, Martijn van Baardewijk, Henk Poort, Thomas Kuipers, Luc Steegers, Michelle van de Ven en Willemien Dijkstra.

De complete cast van Sweeney Todd is vandaag gestart met de repetities. Vooraan (v.l.n.r.): April van Amelsvoort, Vera Mann, René van Kooten en Mitch Wolterink.
Achteraan (v.l.n.r.): Marjolein Teepen, Wil van der Meer, Martijn van Baardewijk, Henk Poort, Thomas Kuipers, Luc Steegers, Michelle van de Ven en Willemien Dijkstra.

Vandaag zijn in Theater Het Zonnehuis in Amsterdam-Noord de repetities gestart voor Sweeney Todd. Humor en horror gaan hand in hand in deze met Tony Awards overladen musical van Stephen Sondheim. René van Kooten speelt de onterecht veroordeelde barbier op zoek naar wraak en Vera Mann is zijn partner in crime. Sweeney Todd is in een vertaling en regie van Koen van Dijk van 20 mei t/m 20 juni exclusief te zien in Het Zonnehuis.

www.sweeneytodd.amsterdam

©Bob Bronshof

Lees ook:Sweeney Todd heeft een eigen Youtube kanaal
Lees ook:Musical Sweeny Todd wegens succes op tournee
Lees ook:Sondheim’s Sweeney Todd met hoofdrol voor René van Kooten
Lees ook:Sweeney Todd wegens succes verlengd
Lees ook:Cast Sweeney Todd bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>