Mega Mindy gaat voor Daens

Mega MindyDe Vlaamse actrice Free Souffriau is vooral bekend als Mega Mindy, maar speelt ook de rol van Nette Scholliers in de musical Daens. Wie in Belgie de musical Daens bezoekt en graag Free wil zien in haar rol, kan beter eerst even checken of Free die avond wel meespeelt. Als Free namelijk die avond als Mega Mindy het podium op moet, dan heeft dit voorrang op haar rol in Daens.

Zo zal Free Souffriau in de week van 13 oktober een aantal
voorstellingen van Daens missen omdat ze repeteert voor de Mega Mindy
Show
in de Antwerpse Elisabethzaal. Ook vanaf 24 oktober zal ze een
aantal keren níet naast Jelle Cleymans spelen.

Dit weekend gaan in het voormalige postsorteercentrum Antwerpen X de eerste voorstellingen van de musical Daens van start.  "Free kan moeilijk om 14 uur Mega Mindy spelen en om 15 uur al klaarstaan om Nette te spelen in Daens", zegt Ann Janssens van Studio 100 in Het Nieuwsblad. "De Mega Mindy Show krijgt voorrang op Daens omdat er maar één Mega Mindy is. Mensen zouden niet aanvaarden dat iemand anders dan Free Souffriau Mega Mindy speelt.' In de musical Daens wordt de afwezigheid van Free Souffriau opgevangen zoals ze dat in alle musicals doen: met een understudy of vervangster. In dit geval is dat Deborah De Ridder.

De kaartenverkoop voor de show Mega Mindy en de Schitterende Smaragd loopt alvast zo goed dat er op 29 oktober twee extra voorstellingen zijn gepland.

Lees ook:Free stopt als Nette in Daens
Lees ook:Nominaties Vlaamse Musical Awards bekend
Lees ook:Geronimo Stilton krijgt eigen ‘Muisical’
Lees ook:K3 presenteert Het Studio 100 Zomerfestival
Lees ook:Figurant Deans ontslagen wegens onzedelijk gedrag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>