Gareth Gates wordt nieuwe Joseph


De Britse zanger Gareth Gates zal de rol van Joseph in de Londense productie van de musical Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat overnemen van Lee Mead. Lee Mead zal nog tot januari in de productie te zien zijn.

Waar kennen we Gareth Gates ook alweer van? Gareth werd in 2002 in een klap beroemd, doordat hij tweede werd bij Pop Idol. Gareth scoorde in Engeland vier nummer één hits, waarvan het nummer Anyone of us (Stupid mistake) ook in Nederland de nummer één positie wist te bereiken. De 27-jarige Mead neemt al sinds juli 2007 de hoofdrol op zich. Net als in Nederland ging ook Engeland op zoek naar Joseph. In 2007 kwam Mead als winnaar van de tv-show Any Dream Will Do uit de bus.

Lees ook:Gareth Gates krijgt dochtertje
Lees ook:Gareth Gates in musical ‘Hair’
Lees ook:Joseph sluit op 30 mei
Lees ook:Lee Mead laatste keer als Joseph
Lees ook:Dochtertje voor engelse Joseph

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “Gareth Gates wordt nieuwe Joseph

  1. Wandaaa

    Hmm…een beetje raar, aangezien Gareth Gates stottert..
    Ik weet dat mensen die stotteren hier geen last van hebben tijdens het zingen, maar heeft Joseph dan alleen maar zangscenes, of ook scenes waar hij praat..??
    Ik vind het maar raar, ik ben wel benieuwd..maar vind het gewoon een aparte keuze =P…

      /   Reply  / 
  2. Hugo

    De “officiële” tekst van Joseph is volledig gezongen (wel met hier en daar een regeltje parlando, maar geen echte gesproken delen).

    In de Nederlandse versie wordt wel IETS gesproken (althans in de try out van afgelopen zondag), maar het blijft heel weinig. En ik kan me nu niet herinneren of Joseph zelf gesproken tekst heeft.

    Ik ken de Engelse versie van Joseph niet, maar ik kan me niet voorstellen dat daar nu opeens hele lappen dialoog zijn toegevoegd :)

      /   Reply  / 
    1. lottie

      wat leuk dat je al naar joseph was geweest. Hoe was het, moesten ze vaak stoppen tussen door of ging het in een keer door

        /   Reply  / 
      1. Hugo

        Ze speelden in een keer door, al begonnen ze wel later dan de aangekondigde tijd.

        Als er dingen misgingen, dan zijn ze mij niet opgevallen. Nou ja, behalve dan toen er een rekwisiet uit elkaar viel (en zelfs daarvan vroeg ik me af of het niet zo bedoeld was – maar mijn zoon, die in het kinderkoor meedoet, zei van niet, En volgens hem was er ook wel meer misgegaan, maar dat is mij dus niet opgevallen :D )

          /   Reply  / 
  3. Anne

    Gareth stottert niet meer. Dit heeft hij via een therapie onder controle.

    Het is trouwens nog helemaal niet zeker dat Gareth de nieuwe Joseph wordt. Er zijn nog heel wat onduidelijkheden zoals het feit dat Gareth nog op de planken staat voor een andere show als Lee Mead er 10 januari mee op houdt. In ieder geval wordt woensdag een persconferentie gehouden en maken ze bekend wie de nieuwe Joseph wordt.

      /   Reply  / 
  4. Mark

    Vreemde keuze…!

    Wat een vreselijke lay out!

      /   Reply  / 
  5. Angel Mulder Auteur

    @Mark: Helaas is de layout ook niet onze keuze. We hopen dat we binnenkort de mogelijkheid krijgen om dit aan te passen.

      /   Reply  / 
  6. Marina

    Ben blij dat ik Lee heb gezien :)

      /   Reply  / 
  7. Angel Mulder Auteur

    Hij zal vanaf 9 februari als Joseph op de planken staan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>