Presentator Graham Norton nu zelf in musical


Presentator Graham Norton zal gaan schitteren op Londen’s West End als travestiet ZaZa in de musical La Cage aux Folles. De presentator van de engelse zoektochten naar Joseph, Oliver en Nancy zal dus nu zelf het podium op gaan in een musical.

De 45-jarige Norton zal vanaf 19 januari te zien zijn in de musical La Cage aux Folles. Dit werd bekend gemaakt op een perspresentatie in het Playhouse Theatre in Londen, waar Norton in travestieten outfit verscheen. De musical gaat over twee homosexuelen die in Saint Tropez wonen. Het stuk werd voor het eerst als toneelstuk opgevoerd in 1973. Als musical opende hij in 1983 op Broadway en won zes Tony Awards.

Graham Norton neemt de rol tot 25 april over van Douglas Hodge. We zien Frits Sissing nou niet in een leuke jurk in een musical terecht komen…

Lees ook:Gerrie van der Klei keert terug in La Cage aux Folles
Lees ook:La Cage keert terug naar DeLaMar
Lees ook:Eerste kaartje ‘La Cage aux Folles’ verkocht
Lees ook:La Cage aux Folles opent in november DeLaMar
Lees ook:Jon van Eerd en Stanley Burleson gaan de lucht in

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Presentator Graham Norton nu zelf in musical

  1. Specht

    Ik heb Graham Norton afgelopen woensdag gezien in La Cage! En het was erg grappig. En wat leuk om hem in een andere rol dan presentator te zien. Wel te zien dat hij niet echt gewend is aan het lopen op hakken, maar hij zette de rol, zo in zijn tweede week, erg goed neer. De hele musical was een feestje!!!

      /   Reply  / 
    1. Angel Mulder Auteur

      Leuk om te horen. Een aanradertje dus…

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>