Familiemusical De Tovelaar in 2009


Theaterproducent Amsterdam Independent Theatre brengt volgend seizoen wederom een geheel nieuwe voorstelling in de Nederlandse theaters: De Tovelaar, een magische musical voor iedereen van 6 tot 600 jaar.
Eelco Claassen, directeur van Amsterdam Independent Theatre, produceerde eerder onder meer de musicalparodie Forbidden Musicals, de cultmusical Sh… It Happens!, het succes Love Me Just A Little Bit More en het inmiddels legendarische Rocky Over The Rainbow. De Tovelaar wordt gemaakt door het team achter Forbidden Musical. Een spectaculair en muzikaal avontuur voor de hele familie met live acteurs, poppen, nooit eerder in het theater vertoonde multimedia technieken en illusionisme op wereldniveau.

In De Tovelaar ontmoet het publiek de dappere Anna. Zij is gek op alles wat met toveren te maken heeft. Op een dag komt ze in De Tovelarij terecht, een winkel vol magie. De Tovelaar, een mysterieuze oude man, leert haar allerlei bijzondere kunsten. Er gaat een wereld voor haar open! Ze mag alleen niet bij de levensgevaarlijke magische Spiegel komen. Natuurlijk kan Anna haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en stapt toch door de Spiegel. Daar wacht haar een spannend avontuur vol magie en tovelarij: Pratende meubels, een draak in de open haard en een boosaardige magiër die de Spiegelwereld in zijn macht houdt. Anna zal de hulp van het publiek hard nodig hebben om dit verhaal tot een goed einde te brengen.

De rol van de Tovelaar wordt vertolkt door illusionist en musicalacteur Gijs Geers die eerder deel uitmaakte van de cast van Forbidden Musicals on Tour 2008.

De Tovelaar gaat op 23 oktober 2009 in première in de Stadsschouwburg Eindhoven en is daarna door het hele land te zien. Meer informatie is te vinden op www.detovelaar.nl.

Lees ook:Cystine Carreon toch niet in Forbidden Musicals
Lees ook:Verboden Musicals
Lees ook:31 juli Nederlandse premiere K3 musical ‘Alice in Wonderland’!
Lees ook:Magische familieshow Wonder School LIVE
Lees ook:Sneeuwwitje De Musical (4+)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>