Jim Carrey en Jake Gyllenhaal krijgen hoofdrol in musical


Jim Carrey en Jake Gyllenhaal zullen de hoofdrollen krijgen in Damn Yankees, een bewerking van de gelijknamige klasssieke musical. Het is voor beiden de eerste musical waarin ze zullen spelen. Het scenario zal worden geschreven door komisch schrijversduo Lowell Ganz en Babaloo Mandel en de productie is in handen van Craig Zadan en Neil Meron, eerder verantwoordelijk voor het succes van Chicago en Hairspray.

Damn Yankees vertelt het Faustiaanse verhaal van Joe Boyd, een gelukkig getrouwde man van middelbare leeftijd die zijn favoriete, sukkelende honkbalteam wil helpen. Hij verkoopt zijn ziel aan de duivel (hier Mr. Applegate genaamd) in ruil voor betere resultaten. De duivel verandert hem in het jonge talent Joe Hardy, die het team naar een zege in de World Series kan brengen. Gyllenhaal zal Boyd spelen, Carrey de duivel.
De musical werd eerder in 1958 verfilmd.

Lees ook:Tom Cruise en Katie Holmes doen musicalnummer
Lees ook:Vijf vragen aan… Dieter Troubleyn!
Lees ook:Danny de Munk bij Frits Spits
Lees ook:Ook Emily Blunt in filmversie Into The Woods
Lees ook:Mask wereldpremiere in Pasadena

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>