Andrew Lloyd Webber vrij van kanker

2009 Eurovision Song Contest final

Goed nieuws: musicaltycoon en componist Andrew Lloyd Webber is kankervrij verklaard. Hij leed aan prostaatkanker. De 61-jarige Webber vertelt aan de Britse krant The Daily Mail opgelucht te zijn.

“Het is de grootste opluchting die ik ooit gevoeld heb”, zegt Lloyd Webber tegen de krant. “Het belangrijkste is dat ik in leven ben en dat mijn kinderen nog een vader hebben.” Andrew Lloyd Webber heeft vijf kinderen. Hij zal de komende tijd nog wel onder controle blijven.

Lloyd Webber kreeg deze zomer last van zijn prostaat. Uit onderzoeken bleek dat hij prostaatkanker had, de ziekte werd in een vroeg stadium ontdekt. In oktober bracht hij het slechte nieuws naar buiten. De componist werd geopereerd, maar er trad een complicatie op. Lloyd Webber liep een infectie op en werd in november weer opgenomen in het ziekenhuis. Zijn nieuwste musical, Love Never Dies, een vervolg op de succesvolle musical The Phantom of the Opera, gaat in maart in Londen in premiere.

Bron: nu.nl

Lees ook:Andrew Lloyd Webber heeft prostaatkanker
Lees ook:Susan Boyle mogelijk in musical Andrew Lloyd Webber
Lees ook:Andrew Lloyd Webber weer in ziekenhuis
Lees ook:Andrew Lloyd Webber mentor American Idols
Lees ook:Andrew Lloyd Webber meest invloedrijke theaterpersoon

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>