Julie Andrews stelt fans teleur

An Evening With Julie Andrews - Show

Julie Andrews heeft haar fans flink teleurgesteld door tijdens haar comeback-concert op 8 mei in Engeland slechts twee nummers te zingen. Het publiek telde maar liefst tussen de 75 en 140 pond per kaartje neer om de musicallegende voor het eerst in dertig jaar te kunnen zien optreden.

Honderden klachten kwamen er binnen die claimen dat de Sound of Music-ster haar vijf achtergrondzangers het grootste deel van de zang op zich liet nemen. De 74 jarige Jullie had het publiek al meerdere malen voor het concert in de Londense O2 Arena gewaarschuwd dat haar stem nooit meer de oude was geworden na een keeloperatie in 1997.

Julie zou het grootste deel van het concert aan de zijkant van het toneel hebben gezeten, terwijl het achtergrondkoor de zangpartijen op zich nam. Slechts twee nummer zou ze volledig zelf hebben gezongen. Meer dan een kwart van de bezoekers zou het concert voortijdig verlaten hebben. Volgens de organisatoren van de show was vooraf bekend dat de solo-nummers van de Mary Poppins -ster slechts een klein deel van de show zouden innemen.

Lees ook:Musicals in Concert – Live on Tour start repetities
Lees ook:Bente doet het samen met Remko en Nathalie
Lees ook:Joseph Update: Wat wordt er gezongen in de finaleshow?
Lees ook:Filmpje: Madonna doet Evita in de Arena
Lees ook:Exclusief theaterconcert Jim Bakkum in M-Lab

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Julie Andrews stelt fans teleur

  1. marjoke

    Het was een geweldige avond. Het klopt dat Julie zelf weining zong. Maar wat ze zong was prachtig (zie ook de recenties van de Engelese kranten. Het was bekend dat ze niet veel zou gaan zingen. Het was zelfs onzeker of ze zou gaan zingen. Het persbericht van O2 was duidelijk. Ook in de intervieuws met Julie te zien op YouTube gaf ze met nadruk aan dat zij geen concert gaf. Toch waren er mensen met een ander verwachtingpatroon aanwezig en die werden terleurgesteld. Maar ja….dat kun je moeilijk Julie Andrews aanrekenen. Het overgrote deel van de 14.000 aanwezigen hebben een heerlijk avond gehad.

      /   Reply  / 
  2. Petra

    Als ik erbij had mogen zijn, had ik ook vanaf het eerste minuut tot de laatste genoten. Het feit alleen al dat Julie het lef heeft gehad om op dat podium te stappen en met ieders medeweten zonder haar goede oude vertrouwde zangstem twee hele nummers heeft durven zingen. Deze kans krijgen we nooit meer, mensen! En ik was notabene in Londen niet wetende dat Julie heel dichtbij was… ik heb er echt buikpijn van dat ik het concert gemist heb! En dat er heel veel mensen zijn weggelopen uit de zaal…sufkoppen!

      /   Reply  / 
  3. Franklin

    Vreemde berichtgeving, geschreven door iemand die niet aanwezig was en de verschenen artikels héél ruim interpreteert.
    Vanaf de start van de verkoop is aangekondigd dat Julie GASTzangers zou hebben (geen achtergrondkoor) en dat Julie ook een zelfgeschreven kinderverhaal zou VERTELLEN met orkestbegeleiding. Ze zou dus zeker nooit de hele avond zingen.
    Julie heeft inderdaad twee nummers SOLO gezongen, maar heeft daarnaast ook met de GASTzangers enkele ensemblestukken en duetten gebracht.
    In de Engelse kranten werd bericht dat ‘dozens of people’ de zaal vroegtijdig verlieten; dat is iets anders dan een kwart van de zaal.
    ‘An evening with Julie Andrews & Friends’ als titel was misschien handiger geweest, maar het concert voldeed absoluut aan mijn verwachtingen. jammer dat dat niet bij iedereen het geval was.

      /   Reply  / 
  4. Petra

    Beste Franklin,

    Je hebt mijn bericht niet goed gelezen en dus niet begrepen wat ik schreef! En het was positief bedoeld tegenover Julie. Wrijf het erin dat jij er wel was!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>