Nieuw theater in Hamburg van Stage Entertainment

De stad Hamburg in Duitsland heeft Stage Entertainment een bouwvergunning verleend voor de bouw van een vierde groot musical theater in deze Noord-Duitse stad.

De bouwvergunning is een stap dichterbij het geplande nieuwe musicaltheater van Stage Entertainment in Hamburg. Het theater komt te liggen aan de Hamburger Hafen vlakbij het Theater im Hafen. In dit theater is al sinds 2001 de Disney productie ‘Der König der Löwen’ te zien is. Het nieuwe Stage Entertainment theater moet plaats gaan bieden aan 1900 gasten en zal eind 2013 openen. Met welke productie de opening zal plaatsvinden is vooralsnog niet bekend al zijn er geruchten over een Beatles musical en ‘Spiderman’.

Naast het Theater im Hafen bezit Stage Entertainment ook het Operettenhaus waar sinds kort ‘Sister Act’ speelt en de Neue Flora waar sinds 2008 ‘Tarzan’ te zien is. Daarnaast bezit Stage Entertainment in Hamburg het kleinere variététheater Kehrwieder.

Stage Entertainment bezit meerdere theaters in Duitsland.

Lees ook:Joop van den Ende Hamburger van het Jaar
Lees ook:Joop van den Ende ontvangt Duitse prijs
Lees ook:Love Never Dies komt naar Hamburg
Lees ook:Stage Theater an der Elbe in Hamburg spectaculair geopend met Das Wunder von Bern
Lees ook:Joop krijgt medaille van Hamburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>