Wereldwijde Arena Tour ‘We Will Rock You’

Vanaf maart 2013 zal een Arena Tour van start gaan ter gelegenheid van het tienjarig jubileum van de musical ‘We Will Rock You’. De wereldwijde tour zal ook Nederland aandoen. Queen-leden Brian May en Roger Taylor zijn muzikale adviseurs.De wereldwijde tour start in Nottingham Trent Arena en gaat daarna naar London’s Dominion Theatre. Vervolgens zal de tour ook arena’s in Finland, Denemarken, Nederland, Luxemburg, Tsjechië, Turkije, Bulgarije, UK en Ierland aandoen. Daarnaast worden binnenkort de data voor Japan, Zuid Afrika, Nieuw Zeeland en Australië aangekondigd.

De regie is in handen van Ben Elton en Arlene Phillips is verantwoordelijke voor de musical staging en choreografie. De cast is nog niet bekend gemaakt.

In 2010-2011 was de musical ‘We Will Rock You’ exclusief te zien in het Beatrixtheater. Hoofdrollen werden onder andere gespeeld door John Vooijs, Marjolein Teepen en Charly Luske.

Lees ook:We Will Rock You naar Nederland!
Lees ook:‘We Will Rock You’ naar de HMH
Lees ook:Peter Pan vervangt Michael Jackson in O2
Lees ook:Kaartverkoop WWRY in Antwerpen start morgen
Lees ook:Kaartverkoop We Will Rock You van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>