‘Bring It On: The Musical’ in première op Broadway

Afgelopen weekend is ‘Bring It On: The Musical’ in première gegaan op Broadway. Del try-outs waren sinds 12 juli te zien van de musical. De musical heeft eerder een nationaal tournee afgerond langs 13 steden.‘Bring It On: The Musical’ is gebaseerd op de film Bring It On uit het jaar 2000. In de film draait om twee cheerleaderteams en de daarbij behorende uitdagingen en spanningen die ontstaan door de competitie en concurrentie.

De musical is geschreven door Jeff Whitty, Lin-Manuel Miranda en Tom Kitt verzorgen de muziek. Andy Blankenbuehleris verantwoordelijk voor de regie en de choreografie.
De cast bestaat uit Taylor Louderman (Campbell), Adrienne Warren (Danielle), Ryann Redmond (Bridget), Elle McLemore (Eva) en Jason Gotay (Randall). Aan de musical werkt tevens een groep professionele cheerleaders mee.

Bring It On: The Musical is tot en met zondag 7 oktober 2012 te zien in het St. James Theatre op Broadway.

Lees ook:Musical Tupac Shakur vanaf 26 mei te zien op Broadway
Lees ook:Meer Les Mis bij Britain’s Got Talent
Lees ook:‘Elf’ naar Broadway
Lees ook:Les Miserables live featurette nu te bekijken!
Lees ook:Green Day musical ‘American Idiot’ op het filmdoek?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>