Eerste repetitiedag Vlaams Doornroosje van start

20140308_doornroosjeGister is de eerste repetitie van de musical Doornroosje van start gegaan in België. Deze productie is de allereerste samenwerking tussen de Vlaamse Music Hall en de Nederlandse Van Hoorne Entertainment. Aangezien Music Hall vond dat de kinderen tot 9 jaar in Vlaanderen niet volledig bediend werden, is zij de samenwerking met Van Hoorne Entertainment aangegaan.Samen willen zij een nieuwe traditie beginnen in Vlaanderen. Deze twee productiehuizen gaan sprookjesmusicals brengen voor iedereen vanaf 2 jaar en spelen telkens tijdens de krokus- en paasvakanties in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent, Ethias Theater Hasselt en Kursaal Oostende.

In Nederland zagen ruim 100.000 bezoekers vorig jaar de musical Doornroosje met Maud Mulder. Het eeuwenoude sprookje van Doornroosje is omgetoverd tot een spetterende sprookjesmusical vol magie, swingende muziek, kleurrijke kostuums en vooral veel humor.  De hoofdrol van Doornroosje wordt gespeeld worden door Anne Van Opstal. De andere hoofdrollen zijn voor: Laurenz Hoorelbeke, Maja Van Honsté, Thomas Van Goethem, Elke Buyle, Marjolein Romeijnders, Anky De Frangh, Mart van den Hout en Samuël Antony Anastasi.

De komende jaren staan Assepoester, Roodkapje en Sneeuwwitje op het programma. Deze sprookjesmusicals gaan vertolkt worden door een volledig Vlaamse cast.

Lees ook:Maud Mulder als Doornroosje
Lees ook:Van Hoorne Entertainment brengt theaterproducties naar Duitsland
Lees ook:Musical Doornroosje in première
Lees ook:Open repetitie Suske en Wiske De Musical –De Circusbaron
Lees ook:Repetities Rapunzel De Musical van start!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>