Repetities ‘Kiss Me Kate’ van start

Vandaag zijn de repetities gestart van de musical Kiss me Kate. Deze musical van Cole Porter is van 31 oktober tot en met 12 november exclusief te zien in Theater M-Lab. In opdracht van M-Lab verwijderde regisseur Daniel Cohen de zoete glazuurlaag van deze Broadwayklassieker waardoor het onderliggende thema van macht en onderwerping in een liefdesrelatie nog duidelijker wordt. De personages in de musical kunnen niet met, maar zeker niet zonder elkaar leven.

Kiss me Kate is gebaseerd op Het temmen van de Feeks en maakt deel uit van het Shakespeare-drieluik. Na deze bestaande musical in een nieuwe enscenering staan twee nieuwe, in M-Lab ontwikkelde producties op het programma. In de cast van Kiss me Kate (v.l.n.r. op de foto): Guus Bok, Wim Van den Driessche, Frederique Sluyterman van Loo en Na-Young Jeon.

Foto: Bob Bronshoff

Lees ook:M-Lab presenteert musical ‘Kiss me Kate’
Lees ook:Brigitte Heitzer in M-Lab musical Otis
Lees ook:Bekroonde musical Kiss of the Spider Woman voor het eerst in Nederland
Lees ook:Kiss of the Spider Woman terug in het theater
Lees ook:Repetities Kiss of the Spider Woman gestart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>