La Cage aux Folles koninklijk in première in DeLaMar

Een grootse koninklijke première vandaag in Amsterdam. Het DeLaMar theater opent vandaag officieel haar deuren en niemand minder dan Koningin Beatrix zal deze opening voltrekken. Aansluitend zal de première van de musical La Cage Aux Folles plaatsvinden in het bijzijn van de koningin.

Op hetzelfde moment gaat in de Mary Dresselhuyszaal het toneelstuk Ontrouw in première. Voor de beide galavoorstellingen zijn ruim 1500 gasten uitgenodigd. De kosten van het bouwen dan het nieuwe DeLaMar theater door van den Ende worden geschat op zon 65 miljoen euro. De architecten Jo Coenen en Arno Meijs tekenden voor het ontwerp.

Jon van Eerd speelt in La Cage aux Folles de hoofdrol van travestiet Zaza, die een relatie heeft met nachtclubeigenaar Georges (Stanley Burleson). De musical is nog tot en met 13 februari in Amsterdam te zien.

Lees ook:Joop en Janine van den Ende leggen eerste steen DeLaMar
Lees ook:Laatste weekje voor La Cage
Lees ook:Koningin opent DeLaMar Theater
Lees ook:Eerste kaartje ‘La Cage aux Folles’ verkocht
Lees ook:La Cage aux Folles opent in november DeLaMar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>