‘Klein Duimpje De Musical’ in première

Afgelopen weekend is de nieuwe familievoorstelling Klein Duimpje De Musical in première gegaan in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen. Honderden genodigden en toegestroomde pers kwamen vol verwachting genieten van de verrichtingen van onder andere hoofdrolspelers Geert Hoes en Sita Vermeulen. Aan het einde van de bijna anderhalf uur durende show kreeg de cast een minuten durende staande ovatie.
Het was voor Sita haar debuut in een musical. Haar tegenspeler Geert Hoes vertolkt de rol van Klein Duimpje. Voor hem was het al het tweede jaar dat hij te zien is in een kindermusical. Hij speelde vorig jaar de rol van Markies in De Gelaarsde Kat De Musical. Natuurlijk mogen de reuzen niet ontbreken in deze nieuwe bewerking van het eeuwen oude sprookje. Deze rollen worden gespeeld door Sandra Dijkstra en Bart Mijnster, deze laatste is ook verantwoordelijk voor het script en de teksten. De komische noot komt wederom bij het duo Esther van Santen en Michael van Hoorne vandaan die de rollen spelen van Gravin en haar zoon Joris. De Gravin wil niets liever dan dat haar zoon Joris trouwt met de prinses.

Klein Duimpje De Musical is lovend ontvangen, het publiek was zeer verrast door de compactheid van de show. “De muziek is prachtig, er zit veel humor in, het is weer een echte Van Hoorne productie, iets strakker en sterker dan ooit”, aldus musicalcollega Maud Mulder die te gast was op de première. De regie van deze voorstelling is in handen van Filip Bolluyt en de muziek is geschreven door Floris de Haan, die ook de muziek heeft geschreven voor alle voorgaande sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne zoals Roodkapje De Musical en Hans en Grietje De Musical. Klein Duimpje De Musical is vanaf nu te zien in Nederland en België. Voor meer informatie en de speellijst zie:  www.KleinDuimpjeDeMusical.nl.

Lees ook:Cast ‘Klein Duimpje’ presenteert zich
Lees ook:Sprookjesconcert in Pinksterweekend
Lees ook:Sita in het ‘Sprookjesconcert On Tour’
Lees ook:Maud Mulder en Geert Hoes in ‘De Gelaarsde Kat’
Lees ook:Geert Hoes een setje met Daphne Flint

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>