Win het castalbum van Joseph!

Sinds vrijdag 20 februari is het castalbum van de musical JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat in de winkels te koop. Rock ‘n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer; JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen! En die zijn natuurlijk allemaal terug te vinden op deze CD. De CD bevat een boekje met alle songteksten van de musical en uiteraard staat deze boordevol scenefoto’s uit de musical. Een must voor de echte fan en natuurlijk geven wij deze week een aantal exemplaren weg!


JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat is sinds eind vorig jaar voor het eerst in de Nederlandse theaters te zien. Joop van den Ende Theaterproducties brengt deze vrolijke en kleurrijke musical in een vernieuwde versie met vertaling van Martine Bijl. Het is één van de vele bekende titels van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, die tevens samen grote theatersuccessen boekten met Jesus Christ Superstar en Evita. Andrew Lloyd Webber was daarnaast verantwoordelijk voor vele hitmusicals waaronder The Phantom of the Opera en Cats.

De musical is geïnspireerd op het beroemde verhaal Jozef in het oude Egypte, waarin hij zich ontwikkelt van zijn vaders oogappel tot onderkoning van het land. Jozef wordt door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht. Uiteindelijk belandt hij in de gevangenis. Daar blijkt dat hij een bijzondere gave heeft: Jozef kan dromen uitleggen. Als de Farao door een nare droom wordt gekweld, legt Jozef hem zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet hij na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef.

Om kans te maken op deze leuke CD, geef het goede antwoord op de volgende vraag:

In Nederland wordt de rol van Joseph uiteraard gespeeld door Freek Bartels. Noem drie namen van musicalsterren/acteurs die de rol in Londen speelden.

Mail het goede antwoord tesamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Joseph. Onder de goede inzendingen worden de CD’s verloot. De winnaars worden op deze site bekend gemaakt. Let op: slechts 1 deelname per adres en bulkinzendingen worden niet op prijs gesteld! Meedoen kan t/m 28 februari a.s.

Lees ook:Verlenging Joseph in het Beatrixtheater
Lees ook:Joseph stopt en ontvangt goud!
Lees ook:Recordverkoop kaarten Joseph
Lees ook:Castalbum Joseph hoogste nieuwe binnenkomer Top 100
Lees ook:Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat wordt animatiefilm

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Win het castalbum van Joseph!

  1. sandra

    de cd is steengoed. Hij is duidelijk live opgenomen in het theater. Je hoort de emotie door de liedjes heen, net of je in het theater zit te genieten. Echt een aanrader. Ik heb hem al grijs gedraaid en ik heb hem pas een middag. Dus kopen die cd. Dan staat hij binnen no time op nr.1 in de album top 100. Want dat verdienen ze wel, als je er zo`n mooie show van maakt.
    groetjes Sandra

      /   Reply  / 
  2. Lisette

    hij lag bij mij vrijdag al op de mat, en sindsdien heb ik hem al bijna grijs gedraaid. Wat een supercd. vooral ‘sluit alle deuren maar’ is echt kippenvel!

      /   Reply  / 
  3. L.

    Ik hoop dat ik ‘m win :-)

      /   Reply  / 
  4. Hugo

    Ik heb deze CD ook in huis en ik ben het met Sandra en Lisette eens: hij is schitterend. Alleen jammer dat de entr’acte (het nummer direct na de pauze, de “solo” van het kinderkoor) niet op de CD staat. :(

      /   Reply  / 
  5. wendy

    is er al bekend wie de cd heeft gewonnen?
    kijk iedere dag maar wacht nog steeds in spanning op de uitslag.

      /   Reply  / 
  6. Angel

    De winnaars van de Joseph CD zijn:
    Romy van Velden
    Natasja Lemmers

    Gefeliciteerd! De CD’s komen zsm naar jullie toe.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>