Gratis musicalkaarten voor werklozen

Andrew Lloyd WebberWerkloze bankmedewerkers in Engeland, die onlangs hun baan verloren door de financiele crisis, kunnen gratis genieten van een musicalvoorstelling. De kaarten worden beschikbaar gesteld door niemand minder dan Andrew Lloyd Webber. De producent biedt de bankmedewerkers, die hun baan deze maand verloren, tickets aan voor de voorstellingen van The Sound of Music en Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Volgens de producent zal het de werklozen helpen om hun humeur weer even te vrolijken.

 

De kaarten kunnen tot 15 oktober besteld worden door de gedupeerden van onder meer de bank Lehman Brothers, die deze week 5.000 medewerkers moest ontslaan. De kaarten zijn voor voorstellingen die van maandag tot donderdag lopen. En nu maar hopen dat die voorstellingen ze ook echt op zal vrolijken…

Zie ook:

Vervolg Phantom
Andrew Lloyd Webber mentor American Idols
Weer een Award voor Andrew Lloyd Webber

 

Lees ook:Andrew Lloyd Webber mentor American Idols
Lees ook:Susan Boyle mogelijk in musical Andrew Lloyd Webber
Lees ook:Emilie heeft ‘Over The Rainbow’ verlaten
Lees ook:Andrew Lloyd Webber vrij van kanker
Lees ook:Andrew Lloyd Webber meest invloedrijke theaterpersoon

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gratis musicalkaarten voor werklozen

  1. elisabeth stins

    hallo een geweldig idee gratis kaarten, ik ben werkloos en arbeidsongeschikt dus aan het werk komen zit er niet meer in. Nu wordt ik 57 jaar op 14 november en zou het geweldig vinden om met een vriendin naar Josef te gaan. Kom ik ook in aanmerking?

      /   Reply  / 
  2. Angel - Redactie

    Helaas Elisabeth, die actie is alleen in Engeland. Maar wie weet doet vd Ende ook zoiets in Nederland, maar zou er maar niet op rekenen ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>