Lee Mead getrouwd op de Seychellen


Helaas voor de dames: Lee Mead is nu echt officieel bezet. De Engelse Joseph-acteur trouwde gisteren op de Seychellen met Any Dream Will Do jurylid Denise van Outen.

Het stel ontmoette elkaar natuurlijk tijdens de BBC talentenjacht Any Dream Will Do, waarin Lee (27) de hoofdrol won in de musical Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat en Denise (35) in de jury zat. Bij het huwelijk was slechts een select groepje mensen aanwezig: hun ouders en een aantal beste vrienden. Denise en Lee verbleven tien dagen in de Presidential Villa op het Labriz Silhouette Luxury Resort. Dit is de meest dure kamer van het hotel en heeft een prive-zwembad. Kosten zo’n 12.000 pond.

Denise was eerder verloofd met zanger Jay Kay van Jamiroquai. Het stel ging in 2001 uit elkaar. Lee en Denise zouden sinds november 2007 zijn gaan daten, maar Lee’s ex-vriendin Kerry Stammers beweert dat hij haar al maanden in het geheim bedroog met Denise.

Lees ook:Lee Mead gaat trouwen met jury-lid!
Lees ook:Lee Mead wordt vader!
Lees ook:Dochtertje voor Lee Mead en Denise van Outen
Lees ook:Niet logeren in Villa Von Trap
Lees ook:Sound of Music-villa opent zijn deuren

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Lee Mead getrouwd op de Seychellen

  1. Pingback: Nieuwe musicalrol voor Lee Mead | Musical

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>