Nieuwe musicalrol voor Lee Mead

A lonely Lee Mead waits for ages on a bus stop bench - London

Lee Mead heeft een nieuwe rol te pakken, hij gaat een rol spelen in de Rodgers en Hart musical Babes in Arms. Na zijn rol in Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat werd het even stil rond Lee. Hij stopte in januari met deze rol en stapte in april in het huwelijksbootje met Denise van Outen. Zijn wittebroodsweken leken wel erg lang te duren, maar nu heeft hij dan eindelijk een nieuwe rol in het vooruitzicht.


De Broadway klassieker Babes in Arms uit 1937 zal volgend jaar een West End revival beleven. Twee jaar geleden werd deze voorstelling voor het Chichester Festival Theater van de planken gehaald met als doel de voorstelling weer naar West End te halen. Dit gaat dus volgend jaar weer gebeuren.

Babes in Arms neemt het publiek mee terug naar de glory dagen van musical. Een jonge groep mensen van het Cape Cod Playhouse wil met hun musical, die ze alleen nog maar in lokale schuren hebben opgevoerd, het New Yorkse Broadway gaan veroveren. Bekende nummers uit deze voorstelling zijn “The Lady Is a Tramp”, “My Funny Valentine” en “Johnny One Note”.

Lees ook:Glory Days na één dag ten onder
Lees ook:Evita keert terug op Broadway
Lees ook:Musical over leven Cher in 2018 op Broadway
Lees ook:Twee nieuwe Billy’s voor Billy Elliot
Lees ook:Ricky Martin wordt Che in ‘Evita’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>