Floortje Smit wordt Ozzy in ‘We Will Rock You’

Floortje Smit zal vanaf eind augustus te zien zijn in de nieuwe rockmusical We Will Rock You. Floortje zal in de hoofdrol van Ozzy te zien zijn. Naast Floortje zullen ook John Vooijs, Pia Douwes, Marjolein Teepen, Martin van der Starre, Paul Donkers en Rutger Le Poole  in de musical te zien zijn.

“Dit is mijn allereerste musicalrol. Om dan te beginnen in een musical die gebaseerd is op de 25 hits van QUEEN is echt waanzinnig”, aldus Floortje. Floortje kreeg landelijke bekendheid door haar tweede plaats in de finale van Idols in 2006. Daarna gaf ze diverse optredens door heel Nederland. Floortje was in 2007 finaliste in het SBS programma Sterren Dansen Op Het IJs. Tevens was zij afgelopen seizoen te zien als leadzangeres bij de voorstelling Dinnershow Of Dreams.

We Will Rock You
vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, voor hun individualiteit en voor hun liefde voor muziek. De try-outs van deze originele musical van QUEEN beginnen op 21 augustus 2010 en is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Kaarten voor de musical zijn hier te koop.

Lees ook:Cast ‘We Will Rock You’ ontmoet Queen
Lees ook:Adlicious bij ‘We Will Rock You’
Lees ook:Marjolein Teepen wordt Scaramouche in ‘We Will Rock You’
Lees ook:April Darby alternate Rachel Marron in The Bodyguard
Lees ook:Cast ‘We Will Rock You’ in Antwerpen bekend

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Floortje Smit wordt Ozzy in ‘We Will Rock You’

  1. Suzan

    Waarom heet ze eigenlijk Ozzy… het is toch Meat Loaf? Of hebben ze dat aangepast in de loop der jaren?

      /   Reply  / 
  2. Laura

    Volgens mij is de naam van de rol bij de ene WWRY-productie Meat(Loaf) en bij de andere weer Ozzy, ligt eraan wie er bekender is in dat land (dacht ik). Ik heb er wel vertrouwen in, Floortje in een musical. Ze is een goede zangeres, en volgens mij is in deze musical de aandacht meer op het zingen dan op het acteren gericht.

      /   Reply  / 
  3. Bert

    Hardstikke leuk voor Floortje om in een musical mee te gaan doen.
    Als zangeres lijkt het mij een prachtige kans voor haar om in deze muziek-musical mee te doen. Ik heb hem vorig jaar in Londen gezien en heb ontzettend genoten van zowel de muziek als het acteertalent.

    Floortje – heel veel succes en tot in oktober.

      /   Reply  / 
  4. Kitty Nelissen

    Hoi Floortje,
    Geweldig dat je in deze musical zit; als ik de kans krijg kom ik zeker kijken!
    Heel veel succes en geniet ervan!!!

    groeten, Kitty (en familie)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>