Marjolein Teepen wordt Scaramouche in ‘We Will Rock You’

Marjolein Teepen speelde rollen in onder andere de musicals Evita, Man van la Mancha, Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat, Cats, Tijl Uilenspiegel, Belle En Het Beest, Een Midzomernachtsdroom, De Klokkenluider Van De Notre Dame, Alice In Wonderland en Sweet Charity. In 2003 ontving Marjolein een John Kraaijkamp Musical Award voor Aanstormend Talent voor de rol Katelijne in Tijl Uilenspiegel. Momenteel volgt Marjolein een 1 jarige postgraduate opleiding aan The Mountview Academy of Theatre Arts in Londen.

We Will Rock You
vertelt het verhaal over jongeren die vechten voor hun eigen rechten, hun individualiteit en hun liefde voor muziek. De try-outs van deze originele musical van QUEEN beginnen op 21 augustus 2010. We Will Rock You is exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Kaarten zijn hier te bestellen.

Lees ook:Cast ‘We Will Rock You’ ontmoet Queen
Lees ook:Verkooprecord voor ‘We Will Rock You’
Lees ook:Brian May speelt op première ‘We Will Rock You’
Lees ook:Floortje Smit wordt Ozzy in ‘We Will Rock You’
Lees ook:‘We Will Rock You’ voornamelijk in het engels gezongen

18 Reacties // Reageer

18 thoughts on “Marjolein Teepen wordt Scaramouche in ‘We Will Rock You’

  1. stefan

    Waarom zij??? Sorry maar ik vind haar echt niet leuk voor die rol. Waarom Renee niet???Naast John en Pia is er nog meer bekend over de cast

      /   Reply  / 
    1. Mar

      Ben juist blij dat het Renee niet is. Zij is echt verschrikkelijk. Ik vind Marjolein wel een leuke optie!

        /   Reply  / 
  2. Laura

    Ik vraag me af hoeveel mensen die een reactie geven (positief of negatief) de musical daadwerkelijk gezien hebben (dus niet alleen een preview op Youtube ofzo) en weten wat de rol van Scaramouche(of elke andere rol in WWRY) inhoudt, en welke zang- en acteerkwaliteiten daarvoor nodig zijn.

    Ik heb het niet per se over de bovenstaande reacties hoor, maar op verschillende sites lijken mensen te reageren die alleen (in dit geval) Marjolein op zichzelf staand niet leuk vinden en daarom zou ze dan ook een verkeerde keuze zijn in WWRY, terwijl ze misschien wel ontzettend kan verrassen, wederom ook geldend voor andere WWRY-acteurs. In het geval van Marjolein is alleen op OZNE een oordeel vellen niet representatief, dat is nu bijna 2,5 jaar geleden en ze zal ongetwijfeld veel bijgeleerd hebben (denk aan haar opleiding in Londen!). Het kan natuurlijk wel zijn dat je niet van haar stem houdt ofzo, maar wie weet past het wel heel goed bij de muziek van Queen, Brian May en Roger Taylor zullen haar niet voor niets hebben aangewezen. We zullen mettertijd wel zien wie het goed doet en wie iets minder…

    Overigens heb ik zelf WWRY niet gezien, dus ik zou niet weten of John/Marjolein/Pia/wie dan ook geschikt is voor de rol die hij/zij gaat vertolken. Ik ga het wel zien in het Beatrix Theater.

      /   Reply  / 
    1. Peter

      Ik heb hem gezien in Londen en ik kan u zeggen het is mijn favoriete musical in het genre. Ik heb ook al vaak de beelden op you tube gezien en dat is echt niet hetzelfde. Tot nu toe ben ik nog maar van een rol echt gerust. Pia als Killer Queen kan niet tegen vallen. Als je het mij vraagt heb ik meer voorbehoud bij John dan bij Marjolijn. Ik vraag me vooral af of John in het begin de timiede lozer met zelfmoordneigingen kan brengen. Wat het belangrijkste is is het resultaat. en dat gaan we pas zien in september. Zelfs de try-outs zijn geen zekerheid. Ik ga in ieder geval kijken en wens alle acteurs veel sucses

        /   Reply  / 
      1. Gekman

        Ik denk dat John dat heel goed kan, hij is vroeger veel gepest en was een buitenbeentje, dus een prima basis voor de beginfase van deze rol.

          /   Reply  / 
        1. Astrid

          Ik denk dat John perfect is voor deze rol. Toen ik en een vriendin de musical in London vonden en we ons af vroegen wie de rol van Galileo in Nederland moest spelen vonden we allebei dat John de meest geschikte persoon was.

            /   Reply  / 
  3. David

    Voor deze rol is ze wel perfect, heb we will rock you gezien in Londen. Renee is echt veel te ‘lief’ voor deze rol.

      /   Reply  / 
  4. Lauraa

    Echt super leuk!
    Ik ken zelf de musical niet echt maar heb al wel kaarten en ben sowieso fan van Marjolein.
    Ze was echt geweldig in de Man van la Mancha, ben zeer benieuwd hoe ze dit gaat spelen! ;)

      /   Reply  / 
  5. stefan

    ik heb de musical ook gezien in londen en ik vind haar niet geschikt voor de rol. Ik vind haar onsympathiek en erg arrogant. Dit is juist niet nodig voor de rol. Ze moet jist stoer, maar ook kwestbaar zijn.Ik oordeel trouwens niet alleen vanuit Op zoek naar evita, maar heb haar ook in de musical Evita gezien en ik vond haar daar echt vreselijk in. Ze heeft een harde stem en ook dat onsympathieke. Renee kan juist ook stoer spelen en kwestbaar zijn. misschien gaat Renee wel Meat spelen in de musical. Dan heeft ze wel een van de mooiste nummers in de musical.

      /   Reply  / 
  6. Bas

    Een goede acteur of actrice kan elk personage aannemen dat ze willen. Of het qua zang haalbaar is is een ander verhaal. Maar de drie die nu bekent gemaakt zijn beschikken allemaal over een goede stem die bij de musical past. Ze kunnen qua zang allemaal hun rol aan! Is dat niet gewoon belangrijk? Moeten we ze niet eerst een kans geven? Laat ze eerst de repetities doen, in hun rol laten komen. En dan kunnen we kijken of we het persoonlijk leuk of niet leuk vinden. Maar oordeel niet te snel en ga vooral niet vergelijken met de show in London, die ik zelf ook heb gezien. Het gaat er niet om wie het best iemand kan na doen, maar wie het meest aan de rol kan toevoegen!

    Ik zelf ben erg benieuwd naar deze Cast en ben ook erg benieuwd wie de rollen van Meat, Brit en Kashoggi zullen gaan spelen. Ik ga sowieso kijken en ik ga neutraal naar binnen!

      /   Reply  / 
    1. Laura

      Paul Donkers zal de rol van Kashoggi op zich gaan nemen ;)

        /   Reply  / 
      1. Angel Mulder Auteur

        Klopt en Anne Stalman wordt Teacher. Verder nog geen officiele bevestigingen. Er gaan nog wel wat namen in de wandelgangen.

          /   Reply  / 
      2. Bas

        Wauw! Paul Donkers lijkt me gaaf!

          /   Reply  / 
  7. Roosje

    Ik vind stiekem de understudy al beter.
    Maar ik ben bevooroordeeld ;) .

      /   Reply  / 
  8. Suzan

    Marjolein Teepen kan ontzettend goed acteren, dat bewees ze jaren geleden al ik Tijl Uilenspiegel waar ik haar voor het eerst zag. En na WWRY twee keer gezien te hebben, verwacht ik dat zij een uitstekende keuze is.

      /   Reply  / 
  9. Elise

    Ben gister naar de musical geweest was super leuk en die rol was echt super voor haar

    als ik kon zou ik nog een keer gaan

    super gedaan iedereen:):):)

    xxx

      /   Reply  / 
  10. Maryse

    Ga morgen! echt super veel zin in!

      /   Reply  / 
  11. Rien van Rijn

    Wat een fantastische musical weer gezien.Marjolein Teepen was geweldig wat een uitstraling en acteer talent heeft zij.Haar zang past perfect in deze musical krachtig en zuiver,zij is voor mij een topper.
    Samen met Floortje en Jhon een die ook erg goed waren de beste musicalsterren van nederland gezien.
    Marjolein Floortje en John succes ik hoop jullie gauw weer te zien.

    Rien

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>