Roman van der Werff en Daniel Vissers understudies Tony Manero

Roman van der Werff en Daniel Vissers worden de understudies van Joey Ferre in de rol van Tony Manero in Saturday Night Fever. De cast van Saturday Night Fever is deze week druk aan het repeteren. De eerste try-out zal op zaterdag 4 februari te zien zijn in theater MartiniPlaza in Groningen.

Roman van der Werff
De 27-jarige Roman is in Saturday Night Fever  te zien in de rol van Frank junior, de broer van Tony. Roman werd vorig jaar tweede in het programma Op zoek naar Zorro. Als alternate was hij afgelopen seizoen te zien als Zorro in de gelijknamige musical. Roman was eerder te zien in diverse voorstellingen. Roman was eerder te zien in onder andere de musicals Petticoat, JOSEPH and the amazing technicolor dreamcoat  (Issakar, cover Farao, cover Ruben, cover Juda), High School Musical (Zeke, cover Chad), Hair-de musical, Bolero, Pigment  en Fame.

Daniel Vissers
De 24-jarige Daniel is als Gus, één van The Faces, te zien in Saturday Night Fever. Daniel was één van de twaalf kandidaten tijdens de live shows van het televisieprogramma Sunday Night Fever. Hij is vorig jaar afgestudeerd aan de Theaterschool Amsterdam en werkte onder anderen met choreografen Wies Bloemen, Andriaan Lutijen en Martin Michel. Eerder was Daniel te zien in de musical Legally blonde (ensemble, cover Nikos, Carlos). Ook was hij danser bij illusionist Sittah in de WK act en heeft hij gedanst voor stichting Vloeistof.

De musical gaat op vrijdag 17 februari in première in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam en zal daarna te zien zijn in verschillende theaters in Nederland.

Lees ook:Daniel Vissers (SNF) wordt één van de Faces
Lees ook:Joey Ferre is Tony Manero in ‘Saturday Night Fever’!
Lees ook:Addy van der Zwan (Klubbheads) komt met dance cover ‘Stayin Alive’
Lees ook:Roman van der Werff toch te zien als Zorro
Lees ook:Roman van der Werff en Nathalie van Gent krijgen dochter

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>