Addy van der Zwan (Klubbheads) komt met dance cover ‘Stayin Alive’

Addy van der Zwan, bekend van de Klubbheads, brengt een nieuwe dance cover van ‘Stayin Alive’ uit. Deze populaire song werd door de Bee Gees geschreven voor de soundtrack van de film Saturday Night Fever.

“Nu Joop van den Ende Theaterproducties Saturday Night Fever op de planken brengt volgend jaar, is dit een goed moment om een cover van de jaren ’70 hit ‘Stayin Alive’ uit te brengen. Bovendien wil ik me graag breder oriënteren en past dit precies binnen die ambitie”, aldus Addy van der Zwan.

De winnaar van het RTL- 4 programma ‘Sunday Night Fever’, die de hoofdrol van Tony Manero zal gaan spelen in de internationale discomusical Saturday Night Fever, brengt deze cover tijdens de finale op 1 januari samen met de cast ten gehore. De cover ligt helemaal in lijn met de nieuwe versie van deze musical klassieker die zich uiteraard nog wel afspeelt in de jaren ’70 in New York maar wel met een nieuw script dat meer hedendaags is, nieuwe moderne decors en outfits in huidige trends met een knipoog naar de jaren ’70.

Lees ook:Roman van der Werff en Daniel Vissers understudies Tony Manero
Lees ook:‘Saturday Night Fever’ stopt eerder
Lees ook:Joey geblesseerd tijdens ‘Sunday Night Fever’
Lees ook:Joey Ferre is Tony Manero in ‘Saturday Night Fever’!
Lees ook:Laurie Reijs in ‘Saturday Night Fever’!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>