Mathijs Pater en Roman van der Werff in ‘Aspects of Love’

Roman van der Werff en Mathijs Pater zullen volgend seizoen te zien zijn in Aspects of Love. Deze musical, die door het hele land zal reizen, wordt gezien als één van de meest uitdagende, persoonlijke en intrigerende composities van ’s werelds meest succesvolle musicalcomponist Andrew Lloyd Webber.

Mathijs en Roman zijn te zien naast hoofdrolspelers Ernst Daniël Smid (George), Lone van Roosendaal (Rose), René van Kooten (Alex), Maaike Widdershoven (Giulietta) en Michelle van de Ven (Jenny). Daarnaast maken Armand Pol, Bart van Velthoven, Pieter van Nieuwenhuyze, Moniek Boersma en Kathe Staallekker deel uit van het ensemble van de musical. Mathijs en Roman streden beiden om de hoofdrol in Saturday Night Fever, die uiteindelijk naar Joey Ferré ging.

Aspects of Love is gebaseerd op de gelijknamige roman van David Garnett over de kunst van het liefhebben en het liefhebben van de kunst en speelt zich af tegen de achtergrond van de Franse Pyreneeën, Parijs en Venetië. De jonge Engelsman Alex wordt, al reizend door Frankrijk, hopeloos verliefd op de ambitieuze actrice Rose. Hij verleidt haar om mee te gaan naar de villa van zijn flamboyante oom George. Maar als George onverwacht binnen valt, valt Rose voor zijn onconventionele en kunstzinnige karakter en veranderen hun levens op slag.

Lees ook:Musical ‘Aspects of Love’ vervangt ‘Blood Brothers’
Lees ook:Perspresentatie ‘Aspects of Love’
Lees ook:Marleen van der Loo in Aspects of Love
Lees ook:Première: Aspects of Love
Lees ook:Roman van der Werff wordt vader

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>