Cast bekend Vijftig Tinten… de Parodie

VijftigWoensdag 26 juni presenteerde de cast van de musical Vijftig tinten… de parodie zich aan de pers in Het Witte Huis in Rotterdam. De musical is een parodie op de drie erotische bestsellers van E.L. James welke wereldwijd meer dan 65 miljoen keer werden verkocht.

Het verhaal
Een boekenclub, die bestaat uit alleen maar vrouwen, besluit Vijftig Tinten Grijs te lezen. Door hun interpretatie van de wereldwijde bestseller komt het publiek terecht in een achtbaan van hilarische momenten.
De karakters van Anastasia Steel en Christian Grey worden door de clubleden op een humoristische wijze nagespeeld.

Cast
Han Oldigs speelt de hoofdrol van de rijke en knappe Christian Grey, Birgit Schuurman kruipt in de huid van de jonge studente Anastasia Steele.
De boekenclub dat besluit om het boek te lezen wordt gespeeld door Brigitte Heitzer, Rosalie de Jong en Eva Poppink. Abel Nienhuis en Jolanda van den Berg spelen het echtpaar dat dit boek heeft geschreven.

Jasper Verheugd gaat de musical regisseren. Hij had eerder de regie in het Eftelingtheater bij de musicals Doornroosje en De Kleine Zeemeermin.

Vijftig Tinten… de Parodie gaat op 8 september 2013 in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. Daarna is de musical te zien in verschillende theaters in Nederland.

Lees ook:Ook Linda Wagenmakers in Vijftig Tinten… de Parodie
Lees ook:Vijftig Tinten.. de Parodie in Nederland
Lees ook:Première: Vijftig Tinten… de Parodie
Lees ook:Nieuwe musical Pumps en Penalties aangekondigd
Lees ook:Teamwissel Pumps & Penalties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>