Nieuwe musical Pumps en Penalties aangekondigd

 

pumps en penaltiesPumps en Penalties – de voetbalparodie tourt in 2015-2016 door theaters in heel Nederland. Dat heeft Senf Theaterpartners bekendgemaakt.

Pumps en Penalties is een nieuwe komische musical over voetbalvrouwen en de Nederlandse voetbalwereld. De cast bestaat onder andere uit Birgit Schuurman, Han Oldigs, Maaike Martens en Jolanda van den Berg. Peter de Witte verzorgt de muziek en liedteksten. Niek Barendsen is verantwoordelijk voor het script. De regie ligt in handen van Jasper Verheugt. Hetzelfde team was verantwoordelijk  voor Vijftig tinten… de parodie.

Pumps en Penalties speellijst

De speellijst van Pumps en Penalties is inmiddels bekend. De musical speelt van 8 januari 2016 tot 7 mei 2016 door het land. De volledige speellijst is te zien op de officiële website van de Nationale Theaterkassa. De kaartverkoop is nu gestart.

Lees ook:Teamwissel Pumps & Penalties
Lees ook:Première Pumps en Penalties scoort
Lees ook:Ook Linda Wagenmakers in Vijftig Tinten… de Parodie
Lees ook:Vijftig Tinten.. de Parodie in Nederland
Lees ook:Cast bekend Vijftig Tinten… de Parodie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>