Noortje Herlaar stemrol in Disneyfilm Frozen

NH - foto: Angel MulderEerder werd al bekend gemaakt dat Willemijn Verkaik en Carlo Boszhard hun stem hebben verleend aan de nieuwe Nederlandse Disneyfilm Frozen. Nu hebben ook Noortje Herlaar, Oren Schrijver en Benja Bruijning stemmen ingesproken voor deze film.

Frozen is gebaseerd op het sprookje De Sneeuwkoningin van Hans Christian Anderson. Het gaat over een meisje dat door haar boze zus, de sneeuwkoningin, wordt vervloekt. Zij moet vervolgens een lange reis door het bevroren koninkrijk maken om haar bevroren hart weer te laten smelten.

De Europese première van de film vindt aankomend weekend plaats in Disneyland Parijs. De hele aankleding van Disneyland Parijs is hierop aangepast naar het thema van Frozen. De prinsessen Elsa en Anna uit het sprookje maken voor het eerst hun opwachting in het park en een nieuwe ‘bevroren’ praalwagen maakt de Disney Parade compleet. Het grootste deel van de Nederlandse cast is bij deze première aanwezig.

Frozen draait vanaf 11 december in de Nederlandse bioscopen.

Lees ook:Willemijn Verkaik leent stem aan nieuwe Disney-film Frozen
Lees ook:Plannen voor musical Disneyfilm Frozen
Lees ook:Toy Story rocks the boat
Lees ook:Disney’s Musical Sing-a-Long cast bezoekt Disneyland
Lees ook:Zac Efron zet Parijs op zijn kop

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>