Cast compleet: Ron Link en Cystine Carreon in Best of Musical

rl en ccVorig jaar werd al bekend gemaakt dat Tony Neef en Marleen van der Loo deelnemen aan de theatervoorstelling Best of Musical.  Ron Link en Cystine Carreon zijn daar nu aan toegevoegd. De cast is nu compleet en het eerbetoon aan twintig jaar musicals in Nederland kan van start.

Het is de tweede keer dat dit concept op een groot toneel wordt uitgevoerd. Vorig jaar gingen onder anderen René van Kooten, Linda Wagenmakers, Martin van der Starre en Jeroen Phaff hen al voor.

Ron: “In Tarzan speelde ik een ongemanierde jongen met lendendoek uit de jungle en in Assepoester een welgemanierde prins in koninklijke kostuums. Daarmee heb ik de twee uitersten wel leren kennen in het spelen van rollen. Ik kijk ernaar uit nog meer musicalliedjes te zingen in een show die volledig in het teken staat van de rijke musicalgeschiedenis die we in ons land inmiddels hebben opgebouwd. Van bijvoorbeeld een ballad uit Les Misérables tot een uptempo feestje uit Beauty & The Beast, ik zal mijn mannetje staan.”

Cystine: “Iedereen heeft zijn of haar manier om eenzelfde musicalnummer ten gehore te brengen. Ik ga het tijdens Best of Musical weer op mijn eigen manier doen. Niet alleen met stukken uit musicals waar ikzelf in heb gestaan, maar ook met liedjes uit producties waar mensen mij niet van kennen. Zulke uitstapjes maken het extra leuk.”

MusicalCamp Show Coir  gaat de cast tijdens de voorstelling begeleiden.

Best of Musical is exclusief te zien in de Goudse Schouwburg op 18 april 2014. Voor meer informatie www.bestofmusical.nl

Lees ook:Loeki Knol in Beauty and the Beast
Lees ook:Presentatie Best of Musical in handen van Frits Sissing
Lees ook:Anouk Maas in Beauty and the Beast
Lees ook:Cystine Carreon weer zwanger!
Lees ook:William Spaay en Cystine Carreon een setje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>