Presentatie Best of Musical in handen van Frits Sissing

Frits Sissing_optDe presentatie van  het eenmalige concert Best of Musical, wat plaats gaat vinden op 18 april 2014 in de Goudse Schouwburg, komt in handen van Frits Sissing. Dit maakte de producent van de week bekend.

Het is heerlijk om weer even op de planken te staan in een musicalsetting. Soms een mooi en klein liedje, soms een uitbundig nummer met ingewikkelde choreografieën. Dat is waarom ik zo van musical hou. Ik kijk ernaar uit om er, samen met de cast, een gezellige avond van te maken in een reis door 20 jaar musicals in Nederland,” aldus Frits.

Frits presenteert bij de AVROTROS onder andere de jaarlijkse Musical Sing-a-Long en op Radio 2 het musicalmuziekprogramma Musical Moods. Tevens was hij te zien als presentator van de vier Op zoek naar-series, waarin musicaltalenten streden om de hoofdrol in een Nederlandse musical.

Best of Musical
Best of Musical is de opvolger van MusicalMemories, dat vorig jaar plaatsvond in Haarlem. Tijdens het concert staan hoogtepunten uit musicals van de afgelopen 20 jaar centraal. Er komen zowel grote (oorspronkelijk) buitenlandse musicals als originele Nederlandse producties voorbij.

Dit jaar verlenen musicalacteurs Tony Neef, Ron Link, Cystine Carreon en Marleen van der Loo hun medewerking aan deze show. De solisten worden begeleid door het MusicalCamp Show Choir, een koor met deelnemers van het MusicalCamp.

 

Lees ook:René van Kooten zingt mee in MusicalMemories

Lees ook:Deelnemers MusicalCamp treden 12 november op in M-lab!
Lees ook:Eerste solisten bekend van Best of Musical; Tony Neef en Marleen van der Loo
Lees ook:Boek ‘Hoe overleef ik MusicalCamp?’ vanwege 5-jarige jubileum
Lees ook:Cast compleet: Ron Link en Cystine Carreon in Best of Musical

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>