Stemmen Noortje Herlaar en René van Kooten in Nederlandse film-versie Belle en het Beest

belle-en-het-beestDe hoofdrollen in de nieuwe live action film Belle en het Beest wordt in de Nederlandse versie ingesproken door Noortje Herlaar en René van Kooten. Ernst Daniël Smid is te horen als de vader van Belle.Live-action is een term uit de film- en televisiewereld waarbij men niet direct verwacht dat er menselijke acteurs aan te pas komen, zoals de films van Pixar of bij verfilmingen van strips en/of animatieseries.

Herlaar is vooral bekend geworden door haar optredens als Mary Poppins in de gelijknamige musical, nadat ze het programma Op Zoek naar Mary Poppins bij de AVRO had gewonnen. Van Kooten speelde al eens in de musicalversie van Belle en het Beest en Smid is één van de bekendste operazangers van Nederland.

Het verhaal
Belle en het Beest speelt zich af in Frankrijk  in de vroege 19e eeuw. Daar plukt de vader van Belle een roos op het landgoed van het Beest, om zijn dochter een plezier te doen. Het Beest wil hem nu echter vermoorden, waarna Belle naar zijn kasteel gaat om de plek van haar vader in te nemen. Daar komt ze erachter dat er helemaal geen monster in hem schuilt en dat hij ooit zelfs een knappe prins was.

Zowel de originele als de Nederlands ingesproken versie draaien vanaf 17 april in de Nederlandse bioscopen.

Bekijk hier de trailer:  http://youtu.be/n4FcUVhqDLA

Lees ook:Beauty and the Beast komt terug in het theater!
Lees ook:Win de DVD ‘Belle & het Beest’
Lees ook:Repetities Disney’s Beauty and the Beast van start!
Lees ook:William en Noortje onthullen geveldoekje in Madurodam
Lees ook:William Spaaij en Noortje Herlaar uit elkaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Stemmen Noortje Herlaar en René van Kooten in Nederlandse film-versie Belle en het Beest

  1. Femke

    Blijft nog steeds een van mijn favorieten. Heb hem laatst op http://www.blu-raykopen.nl besteld, zowel de tekenfilm als de gewone versie. Mijn dochters smullen ervan!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>