Musical Monday in DeLaMar Theater

UA-DeLaMar (480x247)Het DeLaMar Theater introduceert op maandagavond een nieuw concept: Musical Monday. Musicalsterren geven op maandagavond een concert in de Dinerfoyer tijdens een 3-gangendiner. In juni gaf René van Kooten als eerste een dinerconcert en omdat dit zeer geslaagd was heeft het DeLaMar Theater komend seizoen nog drie dinerconcerten geprogrammeerd.

Musicalsterren Tony Neef (ma 6 okt), Mariska van Kolck (ma 10 nov) en Pearl Jozefzoon (ma 16 feb) zullen ieder tussen de gangen van het diner door onder begeleiding van pianist Bernd van den Bos, een persoonlijk samengesteld programma ten gehore brengen. Deze nummers met bijbehorende anekdotes geven een unieke blik in het leven van de musicalsterren.

Tony Neef
Musicalartiest Tony Neef vertolkte recent de rol van Wim Sonneveld in de voorstelling Sonneveld. Daarnaast is hij bekend van hoofdrollen in de musicals Miss Saigon, Evita, Chicago, Titanic, Saturday Night Fever en Les Miserables.

Mariska van Kolck
Musicalartiest Mariska van Kolck vertolkte recent de rol van Conny Stuart in de voorstelling Sonneveld. Daarnaast is zij bekend van hoofdrollen in de musicals De Jantjes, Oliver!, 42nd Street, De Kleine Zeemeermin, Beauty and the Beast, Wat Zien Ik?!, Ciske de Rat – de Musical en in Chicago The Musical.

Pearl Jozefzoon
Musicalartiest Pearl Jozefzoon  vertolkt aankomend seizoen de rol van Deena in de voorstelling Dream Girls. Daarnaast is zij bekend van rollen in de musicals Jeans 18, Hairspray en Legally Blond. Daarnaast haalde Pearl Jozefzoon in januari 2011 de tweede plaats van de eerste editie van The Voice of Holland en won ze in september 2011 het programma ‘Van popster tot operaster’ met de aria Mon coeur s’ouvre à ta voix uit de opera Samson et Dalila van Camille Saint-Saëns.

Bernd van den Bos
Pianist Bernd van den Bos is bekend door zijn rol als de vaste pianist en muzikaal leider bij Simone Kleinsma’s theaterprogramma Songbook, Brigitte Kaandorps Bonbonnière-tour, André van Duins  theatershow Ja hoor… daar is ie weer!,  Sonneveld de Musical en Barbra & Frank – The Concert That Never Was.

Musical Monday in DeLaMar Theater
Ma 6 okt, ma 10 nov, ma 16 feb
Dinerfoyer 17.30 uur

Lees ook:Vernieuwde editie van Sonneveld de musical terug in DeLaMar
Lees ook:Sonneveld in DeLaMar bestolen van zes microfoons
Lees ook:Cast musical ‘Sonneveld’ bekend
Lees ook:Freek Bartels dinerconcert uitverkocht
Lees ook:Freek Bartels en Bill van Dijk in musical Sonneveld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>