Sonneveld in DeLaMar bestolen van zes microfoons

Sonneveld in DeLaMar heeft te maken gekregen met een merkwaardige diefstal. Voor de aanvang van de voorstelling in het DeLaMar Theater wist een dief de Wim Sonneveld zaal in te sluipen. Hieruit nam deze zes microfoons mee die op het toneel lagen. De microfoons lagen klaar voor gebruik van de acteurs, maar de dief zag er ander gebruik in.

De dief werd uiteindelijk snel opgepakt, deze was zo slim geweest om de microfoons gelijk op Marktplaats te zetten. Met hulp van Marktplaats was de identiteit van de dief en de verblijfplaats van de microfoons snel bekend geworden. De voorstelling ging door zoals gepland, met slechts vijf minuten vertraging. Als reactie op de diefstal staat de bewaking van het DeLaMar Theater op scherp.

Sonneveld in DeLaMar

Sonneveld in DeLaMar is de reprise van de tourvoorstelling Sonneveld uit seizoen 2013-2014. De musical gaat over het leven van Wim Sonneveld, één van Nederlands meest bekende cabaretier aller tijden. Tony Neef kruipt in de huid van Sonneveld zelf, Mariska van Kolck speelt de de vrouwelijke hoofdrol van Conny Stuart. Het stuk speelt nog tot en met 26 april exclusief in het DeLaMar Theater, waarna het plaatsmaakt voor Dreamgirls. Benieuwd wat Musical Blog van de voorstelling vindt? Lees dan onze Sonneveld in DeLaMar recensie.

Bron: RTL Boulevard.

Lees ook:Vernieuwde editie van Sonneveld de musical terug in DeLaMar
Lees ook:William Spaaij vanavond weer in Sonneveld
Lees ook:William Spaaij maakt 20 maart debuut in Sonneveld in DeLaMar
Lees ook:Freek Bartels en Bill van Dijk in musical Sonneveld
Lees ook:Sonneveld in DeLaMar: Paul Groot in première

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>