Anne wil door in het buitenland

AnneHet doek is inmiddels gevallen voor de toneelvoorstelling Anne. De voorstelling gaat over het leven van het joodse meisje Anne Frank. Volgens producent Robin de Levita gaat de voorstelling echter door in het buitenland.

De Levita is in gesprek met grote partijen in de Verenigde Staten, Londen en Japan die de voorstelling graag buiten Nederland op willen voeren. “We gaan de voorstelling opnieuw ontwerpen”, vertelt de producent.

“We hebben in Theater Amsterdam het Achterhuis, waar Anne ruim twee jaar ondergedoken zat, op vrijwel ware grootte nagebouwd. Dit past echter op geen enkele manier in een conventioneel theater. Daarom zullen we voor die buitenlandse versies een geheel nieuw decorconcept gaan ontwikkelen.”

In Nederland is na tweeënhalf jaar en bijna vijfhonderd voorstellingen zondagavond de laatste show gespeeld. Het is hiermee de langstlopende toneelproductie ooit in Nederland.

Lees ook:ANNE vanavond opgedragen aan Buddy Elias
Lees ook:Soldaat van Oranje tekent met Broadway producent
Lees ook:Win 2 kaarten voor de musical ‘Je Anne’
Lees ook:Muziek uit ANNE nu te koop
Lees ook:Van Hoorne Entertainment brengt bestseller Lang geleden…in het theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>