25ste verjaardag Les Misérables in de bios

Dinsdag 7 december, 20.30 uur draait in zes Pathé-bioscopen en Cine City Vlissingen eenmalig de concertfilm The 25th Anniversary of Les Misérables. Internationale musicalsterren zingen onder meer I Dreamed a Dream, On My Own, Stars, Do You Hear the People Sing? en One Day More.

Les Misérables, een van de populairste musicals aller tijden, brak al vele records. Het is al sinds oktober 2006 de langstlopende musical in Londen. In januari 2010 was de tienduizendste opvoering. Wereldwijd trok de musical ruim 56 miljoen mensen in 42 landen en in 21 talen.

Zondag 3 oktober vierden vele internationale sterren met een concert in de Londense arena O2 de 25ste verjaardag van de legendarische musical. Aan The 25th Anniversary of Les Misérables werkten ruim driehonderd zangers en musici mee. Onder anderen Alfie Boe als Jean Valjean, Nick Jonas als Marius, Norm Lewis als Javert, Matt Lucas als Thénardier, Lea Salonga als Fantine, Jenny Galloway als Madame Thénardier, Ramin Karimloo als Enjoiras, Camilla Kerslake als Cosette en Samantha Barks als Eponine. Plus leden van de originele Londense cast uit 1985 en van de huidige voorstellingen in het Queen’s Theatre en het Barbican. Dinsdag 7 december is dit unieke concert, in HD en met surround sound, eenmalig te zien in zes Pathé-theaters en Cine City Vlissingen.

De bioscopen: Pathé Tuschinski (A’dam), Pathé Schouwburgplein (Rotterdam), Pathé Buitenhof (Den Haag), Rembrandt Arnhem, Pathé Breda, Pathé Groningen, Cine City Vlissingen. Kaarten (12,50 euro) zijn te koop via www.pathe.nl en aan de kassa van de bioscopen.

Lees ook:Miss Saigon 25th Anniversary film in Pathé Theaters
Lees ook:‘Phantom of the Opera at the Albert Hall’ 2 oktober bij Pathé
Lees ook:Glee Première Event woensdag 31 augustus in Pathé Tuschinski
Lees ook:Win de DVD Les Misérables – Een Onvergetelijke Muzikale Gebeurtenis
Lees ook:Win kaarten voor de premiere van ‘Les Misérables’!

1 Reacties // Reageer

One thought on “25ste verjaardag Les Misérables in de bios

  1. Gioya

    Ik ga er naar toe! Ik las op de twitter van Nick Jonas (Marius) dat de film eenmalig in de bioscoop kwam. Maar dan in de USA. Ik was al bang dat ik er niet naar toe kon, nu dus wel nu het ook in Nederland komt! =D

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>