Win de DVD Les Misérables – Een Onvergetelijke Muzikale Gebeurtenis

Les Misérables is zonder enige twijfel één van de populairste musicals aller tijden. Om 25 fantastische musicaljaren op gepaste wijze te vieren werden de twee uitverkochte uitvoeringen van Les Misérables live vanuit The London O2 vertoond in bioscopen over de hele wereld. Daar werden de schitterende voorstellingen met evenveel enthousiasme en ontroering onthaald als ter plekke. De live opnames van dit buitengewone gebeuren vormen samen een overweldigend spektakel, met een fenomenale internationale sterrencast en een artistieke omkadering van meer dan 500 vertolkers en muzikanten.

Op 28 april verschijnt Les Misérables Een Onvergetelijke Muzikale Gebeurtenis op DVD met onder meer Alfie Boe, Nick Jonas, Matt Lucas, Lea Salonga en Samantha Barks. Wij geven deze week enkele exemplaren weg! Wil jij kans maken op deze DVD, geef dan het goede antwoord op de volgende vraag:

Wie speelde de rol van Fantine in de Nederlandse versie van Les Misérables uit 1991 en wie speelde de rol van Fantine in de laatste versie (2008/2009) in Nederland?

Mail het goede antwoord tesamen met je adres naar [email protected] o.v.v. Les Mis. Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met 30 april 2011. Onder de goede inzendingen worden de DVD’s verloot. Let op: slechts 1 deelname per adres wordt geaccepteerd! Bulkinzendingen van prijsvragenspammers worden niet gewaardeerd en hierover zal een klacht worden ingediend. De winnaars krijgen automatisch bericht.

De DVD is onder andere verkrijgbaar bij bol.com

Lees ook:Musicalactrice krijgt hoofdrol in film Les Miserables
Lees ook:Win kaarten voor de premiere van ‘Les Misérables’!
Lees ook:Video: Preview Les Misérables
Lees ook:25ste verjaardag Les Misérables in de bios
Lees ook:Les Miserables live featurette nu te bekijken!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Win de DVD Les Misérables – Een Onvergetelijke Muzikale Gebeurtenis

  1. Gioya

    Het is een geweldige musical én dit is een geweldige DVD van een geweldig concert! Ik heb hem nu waarschijnlijk al zo’n 5x gezien hihi. Stuk voor stuk zijn ze daar in Engeland ook allemaal ontzettend goed! Zeker meedoen met die prijsvraag!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>