Vera Mann in ‘The Wild Party’

De musical The Wild Party speelde in 2008 voor uitverkochte zalen in het kleine theater M-Lab in Amsterdam-Noord. Hierdoor maakt deze succesproductie in september en oktober een kleine tournee door Nederland. De première vindt plaats op maandag 19 september in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Alex Klaasen (TOON, Kopspijkers) en Vera Mann (In de Schaduw van Brel, Dromen zijn bedrog) spelen de hoofdrollen in deze productie van producent M-Lab.

De spannende dansmusical speelt zich af tijdens één doorwaakte nacht in 1928 in New York. De relatie tussen clown Burrs (Alex Klaasen) en revue-ster Queenie (Vera Mann) heeft zijn beste tijd gehad en een groot, wild feest moet voor de redding zorgen. De gastenlijst presenteert het decadente leven uit die tijd: kunstenaars en artiesten; vrijgevochten types van elke seksuele voorkeur, in elke combinatie. Maar wat als een vrolijke avond begint, loopt gruwelijk uit de hand.

The Wild Party is geschreven en gecomponeerd door Andrew Lippa. De muziek is een combinatie van jazz en gospel uit de jaren twintig en popsongs met R&B sounds uit het hedendaagse New York. Frans Heemskerk won met The Wild Party in M-Lab een Musical Award en neemt voor de tournee opnieuw de muzikale leiding voor zijn rekening. Koen van Dijk tekent voor de vertaling en regie.

The Wild Party is van 18 september t/m 8 oktober 2011 te zien in theaters door heel Nederland. Voor meer informatie en de speellijst www.m-lab.nl.

Fotograaf: Bob Bronshoff

Lees ook:Gino Emnes en Ellen Evers ook in ‘The Wild Party’
Lees ook:Ara Halici neemt hoofdrol ‘The Wild Party’ over van Alex Klaasen!
Lees ook:‘The Wild Party’ is geen wild feest, wel een beleving!
Lees ook:Bank uit ‘The Wild Party’ is te koop!
Lees ook:Theater M-Lab wordt locatie Uitmarkt 2008

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>