Joseph Update: het doek valt voor Mathijs

Josephs

Helaas hebben we het zelf gisteren moeten missen, omdat we aanwezig waren bij de premiere van Cabaret (waarvan later vandaag overigens uitgebreid verslag), maar naar verluid heeft Mathijs het programma Op zoek naar Joseph moeten verlaten. Hij belandde samen met Robin in de sing off. De keuze van Willem viel op Robin. Robin had in onze poll met 4,2% de minste stemmen, Mathijs had er 7,8. Koploper in onze poll is nog steeds Freek met 67,4% van de stemmen. Uiteraard kun je ook deze week weer stemmen op onze nieuwe poll. Deze vind je aan de rechterzijde.

Lees ook:Joseph Update: Robin en Baer in de sing-off
Lees ook:Joseph Update: Spannende sing off tussen Robin en Roy
Lees ook:Joseph Update: Hein en Remko verlaten de show
Lees ook:Joseph Update: Robbert valt af
Lees ook:Joseph Update: Adriaan verlaat het toneel

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Joseph Update: het doek valt voor Mathijs

  1. Nicole

    Ach ja dat wisten we allemaal meteen al toen hij met Robin in de Sing off stond. Maar hij zong ook wel erg vals hoor. Robin zong ook verschrikkelijk maar Willem heeft echt een oogje op hem. Hij doet er alles aan om Robin in die finale te loodsen. Heeft ie nou nog niet door dat het publiek hem NIET moet als Joseph. Hij probeert hem er maar door te drukken. Het publiek heeft nu al een aantal keer gesproken en ze willen hem niet als Joseph is nu wel duidelijk. Gelukkig dat Willem in de Finale niks meer te zeggen heeft anders was die rol meteen al vergeven. Ik hoop dat Freek wint en John 2e wordt.

      /   Reply  / 
  2. Angel - Redactie

    Ik heb het niet gezien, maar had wel een beetje het voorgevoel dat het ‘lievelingetje van Willem’ onterecht zou blijven. Nou ja, uiteindelijk gaat het om de winnaar. Verwacht ook wel dat Freek en John in de finale zullen staan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>