Joseph Update: Spannende sing off tussen Robin en Roy

 

Josephs

Na een spetterend optreden met Brigitte Heitzer moest vanavond er wederom een keuze gemaakt worden: wie moet het programma Op zoek naar Joseph verlaten? De favoriete Joseph voor deze week was voor Erwin van Lambaart Freek, Pia koos voor John en Paul vond John de Joseph van deze week. In onze poll was nog steeds de grote favoriet Freek met 72,4%, minst favoriet bleek Robin met 4,9%. Volgens onze poll zouden Roy en Robin in de sing off hebben moeten belanden en dat gebeurde ook.  
In een spannende sing off moesten de heren tegen elkaar strijden met het nummer Telkens weer. Een wederom ontroerde Willem Nijholt moest de moeilijke keuze maken en, naar onze mening terecht, moest Robin uiteindelijk het toneel verlaten. Volgende week zal dan de finale tussen Freek, John en Roy gaan. Wat ons betreft gaat de uiteindelijke keus tussen Freek en John. We gunnen ze het beiden van harte!

Lees ook:Joseph Update: de benjamin verlaat de show
Lees ook:Joseph Update: Robin en Baer in de sing-off
Lees ook:Joseph Update: het doek valt voor Mathijs
Lees ook:Joseph Update: Hein en Remko verlaten de show
Lees ook:Joseph Update: Adriaan verlaat het toneel

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Joseph Update: Spannende sing off tussen Robin en Roy

  1. Jolanda van der p.

    Het was gisteren een spannende momenten tussen de 4 kantitaten.
    Ik zelf heb voor Freek gekozen, omdat hij zo’n mooie stem hebt.
    Voor mij mag hij gekozen worden om de musical van Joseph te spelen. John vindt ik ook erg goed, maar voor mij is hij reserve.
    Nu Robin de toneel heeft verlaten weet ik zeker dat Roy de volgende is, maar zo te zien vind ik Roy ook goed alleen hij is voor mij geen Joseph.

      /   Reply  / 
  2. Angel - Redactie

    Mee eens, De drie finalisten vind ik alle drie toppers, alleen vind ik Freek en John meer geschikt als Joseph. En wat mij betreft volgt John Freek echt maar met een paar procent als favoriet.

      /   Reply  / 
  3. Loesje

    Frappant vond ik dat Robin tijdens zijn afscheidslied eindelijk liet horen wat hij in huis heeft. Het was m.i. het beste afscheidslied tot nu toe terwijl Robin er van mij weken geleden al uit had gemogen. Terecht dat Roy nu blijft overigens (het had echt niet gekund als Robin 4 sing offs gered zou worden) al gaat het volgende week natuurlijk tussen John en Freek waarbij de laatste al vanaf het begin de gedoodverfde winnaar is. Ben alleen benieuwd wat John dan voor leuks krijgt aangeboden… Heb er op mijn eigen blog ook wat over geschreven :-)

    Groetjes, Marloes

      /   Reply  / 
  4. stephanie

    ik ben het met jullie eens.

    roy wordt derde
    john word tweede
    freek word eerste

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>