Roman, Ruud en Tommie in finale ‘Op Zoek naar Zorro’

De drie finalisten voor Op Zoek naar Zorro zijn bekend. Zaterdagavond moest Dennis het in de sing off opnemen tegen Ruud en moest helaas het toneel verlaten. Roman, Ruud en Tommie staan dus volgende week in de finale en maken nog kans op die felbegeerde rol van Zorro.

Willem koos ervoor om degene met ervaring te redden, Ruud dus. Maar Dennis hoeft niet te treuren. Hij kreeg van Erwin van Lambaart een rol in het ensemble aangeboden om meer ervaring te krijgen. We gaan dus nog van Dennis horen…

Tijdens de finale bepaalt het publiek wie de nieuwe hoofdrolspeler wordt van de gelijknamige musical.  Er is geen sing off en Willem Nijholt kan niemand ‘redden’. Je voelt de vraag al aankomen: Wie is jouw absolute winnaar van Op Zoek naar Zorro? Roman, Ruud of Tommie?

Kaarten voor de musical Zorro zijn overigens al te koop en kun je via deze link bij SeeTickets bestellen.

Lees ook:‘Op Zoek naar Zorro’ stopt voor Mischa
Lees ook:Zorro’s doen duetten
Lees ook:Kim-Lian morgen in panel ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Tommie is Zorro!
Lees ook:Monique van de Ven gastpanellid finale ‘Op Zoek naar Zorro’

16 Reacties // Reageer

16 thoughts on “Roman, Ruud en Tommie in finale ‘Op Zoek naar Zorro’

  1. martijn

    Het is doorgestoken kaart. Tommie wordt Zorro en Ruud en Roman zullen ongetwijfeld understudy en alternate worden. In Zorro backstage werd door Jim verteld dat Ruud auditie had gedaan voor Wicked maar de rol niet kreeg. Dus ze winnen alledrie.

      /   Reply  / 
    1. Danielle

      Ik ben het gedeeltelijk met je eens. Er wordt wel gemanipuleerd tijdens de liveshows.
      Ik vond het gisteren bijvoorbeeld heel duidelijk dat Tommie en Roman door Willem de finale ingepraat werden en Ruud de sing-off in. Ik vond Roman in zijn optredens qua zang echt niet zo sterk (wel heel goed gespeeld, met name het tweede) en daar werd door Willem niets over gezegd. Na het solo optreden van Ruud ging Willem er echter uitgebreid op in hoe Ruud dit al vaker had laten zien en of het ook een keertje rustig mocht. Hoewel het klopt dat Ruud vaker dit soort nummers heeft gezongen, kan je hem niet op de nummerkeuze van het pannel aanspreken en dat deed Willem wel. Onterechte opmerking dus.
      Natuurlijk mag Willem een favoriet hebben, maar ik vond dat hij die gisteren te duidelijk liet doorschemeren.

        /   Reply  / 
    2. Krisje

      Wat is alternate? De understudy van de understudy?

        /   Reply  / 
      1. Jenny

        @ Krisje: De alternate is de vaste vervanger van de hoofdrolspeler. Deze persoon heeft altijd een aantal vaste dagen dat hij er staat als vervanger. Deze persoon staat ook bijna nooit in het emsemble van de show.

        De understudy’s staan wel altijd in het ensemble van de show en daarnaast altijd stand by, mocht de hoofdrolspeler ineens ziek worden of een ongelukje krijgen tijdens de show. De understudy heeft geen vaste dagen dat hij/zij op gaat, maar kan wel altijd op als zowel de hoofdrolspeler als zijn alternate ziek zijn.

        Hoop dat het zo duidelijk is!

          /   Reply  / 
        1. Krisje

          Geweldige uitleg :) .

            /   Reply  / 
  2. Minke

    Ik weet niet of jij de vorige series hebt gezien, maar suzan heeft ook nooit evita gespeeld en rosalie geen mary. Dus ze zullen heus niet alledrie winnen! Tommie krijgt de rol en Roman wordt tweede en ruud derde. Daarna hangt het ervan af of roman en ruud andere rollen aangeboden krijgen of niet. zo niet: dan worden ze alternate en understudy. zo wel: dan laten ze die eecht niet schieten voor een alternaterol!

      /   Reply  / 
    1. martijn

      Bij op zoek naar Joseph: Zowel Freek, John, Roy en Matthijs en Hein zijn allen Joseph geweest.
      Wie wordt Tarzan: Ron(1), John(2) en Dennis ten V.(3) hebben tarzan gespeeld. Daar speelde Roy ook al in en die heeft niet eens meegedaan met dit sbs-programma.

      Dat Mary-Evita verhaal gaat dus niet altijd op.

        /   Reply  / 
  3. Anne

    Dat vind ik niet want dat word ROMAN ROMAN

      /   Reply  / 
  4. Brigitte

    Roman wordt Zorro, hij heeft de looks en zich prima ontwikkeld, mooie stem, Ruud is meer voor een rockmusical, in zijn zang overschreeuwd hij zichzelf,hij wordt derde en Tommie doet het prima, is veelzijdig en eindigt op nummer 2.
    HET BLIJFT SPANNEND!!!!!!!!!

      /   Reply  / 
  5. Danielle

    Tommie wordt Zorro, dat is al een aantal weken duidelijk. Het wordt spannend wie er tweede en derde worden. Ik hoop persoonlijk op Ruud als tweede. Ik vond het ook echt onterecht dat hij in de sing-off stond. Ik had daar Roman neer gezet, want die vond ik (qua zang) niet zo sterk gisteren.

      /   Reply  / 
    1. sandrina

      Tommie wordt Zorro dat is ook helemaal terecht.Maar wie er twee gaat worden dat kan nog alle kanten uit.Ruud valt mij wel tegen wat beweging betreft hij is een beetje houterig wel heeft hij een dijk van een stem.Roman was gisteren beter als Ruud.Verder valt het mij ook op dat Erwin de ene week voor Ruud en de andere week voor Roman is die twee naast Tommie in de finale dat heeft hij echt wel voor ogen.En bij Joseph was het zo de nummer een en twee speelden maar er hebben ook heel veel andere afgevallen joseph’s meegedaan dus hier gaat het denk ik ook zo worden.

        /   Reply  / 
      1. Danielle

        Nu ik mijn reactie teruglees klinkt het alsof ik Tommie niet als Zorro zou willen zien….Het tegendeel is waar: Ik ben het met je eens dat Tommie terecht gaat winnen, hij heeft alles in huis voor die rol.
        Ik ben het niet met je eens dat Roman gisteren beter was dan Ruud. Ik vond eerder andersom, maar dat is persoonlijk denk ik. Maar Roman staat wel terecht in de finale.
        Ik ben het wel met je eens dat Ruud een beetje houterig is en Roman is dat niet. Qua zang vind ik echter Ruud veeel sterker dan Roman. Eigenlijk zou je het dansen van Roman en de stem van Ruud in een persoon moeten stoppen ;)

        Het wordt in ieder geval heel spannend komende zaterdag en het kan zoals je zegt nog alle kanten uit voor de nummer twee

          /   Reply  / 
  6. Nies

    Hm, ik vind Ruud nog steeds de meest spannende Zorro!!!
    Gaat het daar niet om? Stem is heeeel goed, looks ook.

    De dans, ja, dat gaat hij gewoon goed oefenen.

    Het komt goed met Ruud!!! Als hij Zorro is, dan ben ik erg blij!!!!!

      /   Reply  / 
  7. Anne

    Dat Tommie zorro is geworden is gewoon doorgestokenkaart. Dat ben ik met andere reacties eens. Vantevoren was er al gestemd op internet door de kijkers, waarbij Tommie eerste was en Roman en Ruud afwisselend bij de een tweede en bij de andere derde was. Je zou bijna spreken van stemfraude. Willem Nijholt beweerd wel dat het publiek heeft gekozen voor deze zorro uitslag. Maar door zijn negatieve vakkundige interpetatie op Ruud, heeft hij voor de kijkers verwarring gezaaid. Ik kan niet ontkennen dat Tommie geen goed zanger zou zijn. Maar zijn uitstraling vind ik toch minder dan van een andere bedoelde zorro.

      /   Reply  / 
  8. Hans en Corina Verkruissen

    Vreemd toch, dat al enkele dagen de geruchten de ronde doen dat de winnaar al bekend zou zijn, en dat die voorspellingen ook uit zijn gekomen.
    We worden dan toch gemanipuleerd? Fijn voor Tommie, en voor de kassa (Mailen en bellen)
    van de organisators.
    Tijd voor een diepgaand onderzoek?

      /   Reply  / 
  9. Esther

    Ik vond Roman en Tommie allebei heel goed! maar ik wou toch dat Tommie won want hij is wel getalenteerder dan Roman.
    Roman is misschien meer geschikt als zorro, maar Tommie kan meer.
    Ik hoop dat Roman alternate wordt want hij verdient de rol ook!

    Ik ga in elkgeval naar die musical toe!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>