Tommie is Zorro!

Niet geheel onverwacht werd Tommie vanavond in Op Zoek Naar Zorro gekozen tot Zorro. Ruud van Overdijk viel als eerste af, waarna de spannende finale tussen Tommie en Roman verder ging.

Acht weken lang streden de potentiële Zorro’s naar de gewilde hoofdrol van de Nederlandse Zorro. Tommie was de favoriet van Erwin van Lambaart. Willem Nijholt was nieuwsgieriger naar Roman als Zorro. De hoofdrol in de musical Zorro ging echter naar Tommie Christiaan.

Het was voor Tommie de derde keer dat hij meedeed aan een zoektocht voor een hoofdrol. Hij deed mee voor de rol van Tarzan, maar haalde de liveshows niet. Bij Op Zoek naar Joseph haalde hij deze wel, maar trok zich terug omdat hij de hoofdrol kreeg in High School Musical. Daarna was Tommie nog onder andere te zien in Love Me Tender. Vanaf begin april is Tommie te zien in de musical Zorro. Kaarten zijn nu al te koop via SeeTickets.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Roman van der Werff vanavond Zorro
Lees ook:Tommie Christiaan gaat voor Zorro!
Lees ook:Roman, Ruud en Tommie in finale ‘Op Zoek naar Zorro’
Lees ook:Mathijs Pater gastpresentator Zorro Backstage
Lees ook:Meer deelnemers ‘Op Zoek naar Zorro’ bekend

31 Reacties // Reageer

31 thoughts on “Tommie is Zorro!

  1. Robbin

    Hahahaha! Wat staat dat zorro maskertje echt belachelijk bij Tommie!

      /   Reply  / 
  2. M.

    Ik was voor Roman, maar goed, tweede worden is ook niet slecht voor je carrière.

      /   Reply  / 
  3. mandy

    tommie is de terechte winnaar!!!

      /   Reply  / 
  4. bas

    Hij is wel de zorro ja! Roman zal ongetwijfeld 1e understudy/alternate worden. En binnen een paar weken zal er vast een persbericht zijn met welke hoofdrol Ruud mag gaan spelen! Gave finale, goede uitslag!

      /   Reply  / 
  5. Suzan

    En dit is wel de echte poster? ;)

      /   Reply  / 
    1. Redactie Auteur

      Ja, dit is de echte poster die ook op de website van Joop vd Ende wordt gebruikt.

        /   Reply  / 
      1. Mar

        Mmmmmm.
        Is deze poster niet exact hetzelfde als de ‘nep-poster’?

          /   Reply  / 
  6. Tom

    Ze mogen wel wat aan de styling veranderen, het Zorropakje staat Tommy echt niet!!! Kon hem niet serieus nemen..

      /   Reply  / 
    1. Nies

      Helaas, ja, dat Zorro pak met masker maakte van Tommie een kleuterzorrootje, best jammer. Ruud had het beter gestaan. En waarschijnlijk Roman ook. Meer neus.

      Vond Ruud toch geweldige uitstraling hebben. Snap zijn 3e plek wel.
      Hij heeft niet zoveel lichaamstaal kunnen laten zien.

      Vond Tommie ook okee, maar Roman had ik het uiteindelijk ook flink gegund. Vooral toen ik zag hoe het masker Tommie stond. Daar moet echt wat aan gedaan worden.

      Allemaal succes met alles. Heb weer genoten van deze auditie op tv.
      En ik gun Ruud zo’n giga mooie rol, een supermooie, gevoelige en eventueel mag hij ook wel de deugniet zijn, maar een mooie rol: ZET m OP RUUD!!!!!

        /   Reply  / 
      1. sandrina

        Ja dat masker stond niet zo mooi maar ik denk dat zij wel een ander masker voor hem maken.Het masker was te groot voor zijn gezicht dat zal heus wel veranderen.

          /   Reply  / 
  7. Ilonka Pennings

    Tommie succes en ontzettend veel plezier met deze mooie hoofdrol. Wat een theaterbeest. Allround. Prachtig.
    En Roman en Ruud zien wij hopelijk zeer zeker in de theaters terug. Wat een talenten. Ruud misschien als Judas in een nieuwe uitvoering van Jesus Christ Superstar. Wat een stem en wat een kippenvelwerk.

      /   Reply  / 
  8. Ineke

    Ik heb de hele serie niet gevolgd, alleen gister avond naar de finale gekeken en vanaf de eerste minuut dat ik ze alle drie hoorde, moest het gewoon wel Tommie worden! Wat een stem en wat een uitstraling!!!! Ik snap niets van de commentaren van die Willem Nijholt, wat hij woordelijk te verstaan vind bij Roman kon ik absoluut niet volgen en Ruud vond ik zeer duidelijk zingen en die kon meneer niet verstaan, misschien moet hij eens met pensioen of zo….

    Tommie is in elk geval voor mij een zeer terechte winnaar!!!!!!

      /   Reply  / 
  9. Zorro Musical

    Terechte winnaar, de posters van vorige week waren toch al correct uitgelekt :)

      /   Reply  / 
  10. S.

    Terechte winnaar! Hij is geweldig. En Roman heeft de 2e plaats flink verdiend! Hij ging er echt heel goed mee om.

      /   Reply  / 
  11. Aron

    De poster van vorige week was nep. In deze is een nieuwe foto verwerkt die vorige week van alle 3 is geschoten, in de neppe zat een Avro foto die van alle kandidaten is genomen. Tommie was wat mij betreft erg zwak gisteravond – en de hele reeks -, maar hij wordt zeer gewaardeerd om zijn leuke koppie (met name door jonge meisjes met flinke belbundels). Ik vond Roman eerlijk gezegd in de finale beter. Ik denk dat Willem Nijholt best meer serieus genomen mag worden. Ik snap niet hoe het publiek erbij komt om te denken dat ze meer vakkennis hebben dan Nijholt. Dat blijkt wel uit de keuze voor Tommie, die vookal zwak is en vooral op zijn uitstraling en dansskills is gekozen. Ruud is geen één keer te verstaan geweest. Roman was daarin gisteren (voor het eerst) écht beter. De enige die jurycommentaar geeft dat nergens op slaat is dhr. E van Lambaart. Die man heeft geen verstand van theater (heeft ook geen theaterachtergrond) maar van sales en marketing.
    De keuze voor Tommie is geheel niet onverwacht, maar ergens toch wel onbegrijpelijk…

      /   Reply  / 
    1. sandrina

      Ik vind helemaal niet dat Tommie vocaal zwak is hij heeft alleen een andere stem dan Roman.Tommie zingt met heel veel emotie en hij zingt met zoveel overgave.Hij kan ook goed dansen maar dat kan Ramon ook maar Tommie heeft mij al die weken weten te raken met zang,dans en spel/emotie.Jonge meisjes kopen echt geen kaartje van 50 a 60 euro als hij alleen maar de looks heeft.Nee Tommie is een terechte winnaar en Roman is ook terecht op de tweede plaats gekomen als je alle oznz hebt gezien.

        /   Reply  / 
      1. Aron

        Sterker nog, heb bijna alle shows in de studio gezeten. Tommie is echt niet zo’n goed acteur, maar komt binnen bij mensen omdat mensen hem leuk vinden als persoon i.c.m. altijd goede nummers… Als hij zo door blijft zingen zoals hij nu doet, heeft hij straks enorme stemproblemen. Zijn geluid is dun en er wordt in de hoogte veel geperst. Buiten dat vind ik Tommie echt nog niet volwassen genoeg voor Zorro. Het is fijn dat hij zo goed kan dansen, en dan ook nog ‘geluid’ kan maken, maar dat is wat anders dan zingen. (buiten dat heb ik hier al vaker opgemerkt dat Tommie tijdens zijn zang/dansnummers loopt te hijgen als een herder. Conditie mag wel beter voor een danser)
        Natuurlijk is Tommie terecht winnaar. De wedstrijd is namelijk ‘zoveel mogelijk stemmen verzamelen’, en dat is iets anders dan ‘het beste presteren’. Dus wat dat betreft helemaal terecht dat hij er staat…

          /   Reply  / 
        1. sandrina

          Je moet het publiek niet onderschatten er zijn genoeg mensen in Nederland die geen dansopleiding hebben maar wel al jaren naar musical’s gaan die zien ook wel of iemand talent heeft of niet.En over de jonge meisjes die Tommie aantrekt zoveel schelen Tommie en Roman niet in leeftijd maar 2 jaar.Tommie is gewoon een jonge rebel die tegen zijn broer ingaat als je iets ouder bent ik bedoel niet Roman hoor die had het ook gekund maar bijvoorbeeld Marijn dan denk je twee keer na voor in opstand te komen.Dus hierin is Tommie ook geschikt om geloofwaardig over te komen.En als wij het over chemie hebben vond ik Tommie en Luisa meer passie hebben dan Roman en Luisa maar de stemmen van Tommie en Luisa smelten ineen.Ik heb al de hele dag dat melodietje van hun samen in mijn hoofd dat is wat de kijker voor de tv en in het theater boeit.

            /   Reply  / 
          1. Gege

            Tommie en Roman schelen 4 jaar, zijn 22 resp 26 jaar.Ik vind Tommie ook wat jong voor Zorro.

              /  
          2. Lotte

            Tommie is 24!

              /  
  12. sandrina

    Als jij net naar Carlo en Irene hebt gekeken dan zag jij hoe goed Tommie met de spaanse cast was.Qua zang en dans.

      /   Reply  / 
  13. Anne

    Ja ik vindt ook dat het zorro pak Tommie voor geen meter staat bij Ruud was het volmaakt geweest. Maar het ergste is nog dat van tevoren al bekend was dat Tommie zorro zou (of moest) worden. Dat kon je aan alles merken. Er was al een poster gemaakt met Tommie erop als zorro. Er was van tevoren al gestemd door de kijkers op internet. En Willem Nijholt heeft zich daarbij ook niet onbetuigd gelaten. Eerst al om verwarring te zaaien over Ruud. Daarna te zeggen het is nu niet meer Tommie, maar Tom is. Iets soortgelijks heeft hij ook tegen Noortje in de show van Mary Poppins gezegt.
    Noortje heeft blond haar. Hij zei: Noortje er kan misschien wel iets aangedaan worden om je haar donkerder te maken. Doorgestokenkaart? Of vooruitziende blik? Volgens mij puur fraude?

      /   Reply  / 
    1. Aron

      Nogmaals, die poster is duidelijk nep; knap photoshopwerk maar amateuristisch qua tekstgebruik. En ik vind dat vakmensen JUIST advies moeten geven aan kijkers thuis… 80% heeft de ballen verstand van wat goed of niet goed is, die kijken alleen naar iemands glimlachje of spontane voorkomen. Ik snap alleen niet wat dan het voordeel is dat Tommie doet wanneer Willem verwarring over zijn naam veroorzaakt.. Leg uit? Argumenten? Gezien er miljoenen in die producties gestopt wordt, vind ik wel dat er gestuurd mag worden. Dat is iets anders dan fraude. De enige die zonder enige vakkennis dan ook zomaar roept dat het ‘gewhellldigh’ is, is E v Lambaart. Die beïnvloed de kijkers op een verkeerde manier, omdat hij alleen roept wat het publiek wil horen

        /   Reply  / 
  14. Anne

    Ik ben het met Nies eens. Er moet wat aangedaan worden. Dit gaat wel degelijk op fraude lijken. Maar wie leest de reacties van de kijkers en internetgebruikers? Van de commentatoren van de AVRO en het panel niemand? En wat wordt er aangdaan ook niets? schande gewoon?

      /   Reply  / 
  15. Francis

    Wat een gezeur, zeg. Er is er maar 1 die werkelijk alles in huis heeft, en dat is Tommie. Jammer voor de rest!

      /   Reply  / 
  16. Anne

    Zeuren of niet. Maar ik weet wel dat er een rel is onstaan op internet alleen al om de poster die voor de finale al op internet stond. Het gaat hier wel om eerlijkheid? Wat hij niet in huis heeft is zijn figuur. Ik weet wel dat Tommie voor opzoek naar zorro al in verschillende AVRO,s shows heeft gespeeld en daardoor ruim ervaring heeft opgedaan. Wat de andere dus niet hebben. Die poster heeft toch onbedoeld zijn werk gedaan en dat daardoor mensen massaal op hem hebben gestemd. Ook op internet voor dat finale begon waardoor de andere kandidaten het nakijken hadden.

      /   Reply  / 
  17. Daniëlle

    @ anne

    geloof je het zelf?! omdat er een poster is uitgelekt stemmen de mensen op tommie.. wat een theorie :P

    volgens mij is op zoek naar … ? een mooie reclame stunt! hebben ze van te voren 1 of 2 mensen in hun hoofd die het moet worden. Veder zullen ze er dan alles aan doen om die dus in de goede richting te sturen.

    Daarbij was het poster dat uitgelekt was anders dan de werkelijke!

    als laaste is Tommie gewoon echt goed in zijn vak! Ik denk dat hij het zeker kan!

    laten we deze discussie niet weer starten! Bij elke talentenjacht, hoor je wel jaa het is doorgestoken kaart!!!

    Ik stem gewoon niet, hoef ik me ook niet opgelicht te voelen!

    Get over it! vind je tommie niet leuk! zoek je toch op internet uit wanneer hij vrij is en dus de understudy wel moet spelen!!

      /   Reply  / 
  18. Annemieke

    David Davidse speelt in Zorro rol van sergeant Garcia. Bron: musicalsite.be

      /   Reply  / 
  19. Annemieke

    Eugène J. Jans ook in Zorro (stuntman en ensemble), bron: zijn facebookpagna

      /   Reply  / 
  20. Annemieke

    Aernout Pleket ook in Zorro (ensemble, understudy verteller en sergeant Gardia). Bron: zijn website

      /   Reply  / 
  21. Annemieke

    Ruud ook naar Zorro!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>