Joes Brauers is Kruimeltje!

De tienjarige Joes Brauers uit Bocholtz heeft het AVRO-programma Wie wordt Kruimeltje? gewonnen en zal de hoofdrolspeler in de musical Kruimeltje worden.

De finale werd zaterdag uitgezonden op Nederland 3. Joes reageerde enthousiast op zijn overwinning: “Wow, een prachtige droomwens gaat in vervulling. Het kan niet meer stuk.”

Kruimeltje is oorspronkelijk een verhaal van Chris van Abkoude. Het boek uit 1923 is verfilmd in 1999 met Rick Engelkes in de rol van vader. Ruud Feltkamp nam toen de rol van Kruimeltje op zich. Ruud is nu te zien als Noud Alberts in de serie ‘Goede Tijden Slechte Tijden’. Kruimeltje is een aangrijpend verhaal over een straatschoffie dat probeert te overleven. Zijn moeder heeft hem afgestaan als baby en zijn vader heeft hij nooit gekend. Maar daar komt verandering in!

De musical Kruimeltje gaat op 21 november in première in Theater de Efteling. Jeroen Phaff kruipt in de huid van kruidenier Wilkes, de goede vriend van het straatjochie. Carmen Danen zal de moeder van Kruimeltje spelen.

Lees ook:Laatste voorstelling Kruimeltje op 5 mei
Lees ook:Eric Bouwman en Sjoerd Pleijsier in ‘Kruimeltje’
Lees ook:René van Kooten vanaf dinsdag in GTST
Lees ook:GTST Cast bezoek La Cage Aux Folles (zie foto’s)
Lees ook:Musical over Kruimeltje in de maak

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Joes Brauers is Kruimeltje!

  1. dekogifts

    wij kunnen niet wachten.bezoek ook de officiele kruimeltje hyves fansite

      /   Reply  / 
  2. truus godderij brauers

    heel leuk voor joes was ook verrast dast de naam hetzelfde is, ik vraag me af ofdat deze joes familie is.zou het leuk vindenom dit te weten.gr truus

      /   Reply  / 
  3. amy

    hoi loes hoi ik vind dat goed dat je kruimeltje bent ge worden ik was ook voor jouw

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>