Holiday on Ice overtreft zichzelf wederom

Mystery Holiday on IceHoliday on Ice is al jaren succesvol. De eerste show vond plaats 65 jaar geleden, in 1943. Sinds de oprichting hebben ruim 320 miljoen bezoekers een voorstelling van Holiday on Ice bezocht. Toch weet Holiday on Ice zich jaar na jaar weer te overtreffen en ook nu weer met de show Mystery. Donderdag ging de show in Ahoy te Rotterdam in première en de komende maanden is de show nog te zien in vele andere plaatsen door heel Nederland, waaronder Leeuwarden, Zwolle, Eindhoven, Groningen, Utrecht en Amsterdam.

 

MysteryIk zag persoonlijk de eerste show van Holiday on Ice als klein meisje
zo'n dertig jaar geleden. En sindsdien ben ik betoverd door de magie
van het ijs. Zelf kan ik mezelf totaal niet staande houden op de
schaats, des te indrukwekkender vind ik de capriolen die de cast van
Holiday on Ice op het ijs uitvoert… Ook de vele BN'ers, die naar de Ahoy gekomen zijn, zijn danig onder de indruk van al het moois dat ze voorgeschoteld krijgen. Onder de genodigden die over de paarse loper binnen kwamen vooral veel voormalig deelnemers aan 'Sterren dansen op het IJs', zoals Sita, Hein Vergeer, Jody Bernal, Floortje Smit, Klaas Wiltink en Melody Klaver. Uiteraard hebben ze zich vrijwel allemaal aan de dresscode voor deze avond, a touch of pink, gehouden.

MysteryDe choreografie van deze show is in handen van Robin Cousins, oud-schaatser en musicalster. Hij speelde onder meer in Cats en The Rocky Horror Show. Dat een musicalman zich met deze show bemoeid heeft, is ook wel duidelijk te zien. Het openingsnummer van de show knalt er al meteen uit. De muziek is groots en meeslepend en je komt meteen in de sfeer, daarna val je van het ene mysterie in het ander. Je belandt in de wereld van Alice in Wonderland, wordt meegenomen in de vrolijke Magic Medley, komt terecht in een trollenwereld of zigeunerland, ook word je op humoristiche wijze meegenomen door alle sterrenbeelden en zo veel meer.

MysteryUiteraard komen er weer de meest schitterende kostuums voorbij en wordt er voortreffelijk geschaatst en gedanst. Even is er wat schrik als een duo flink ten val komt, maar ze schaatsen professioneel door alsof er niets gebeurd is. Holiday on Ice heeft zich ook deze maal overtroffen met een geweldige show. Zoals altijd sluit de show af met veel licht en een spetterend vuurwerk. Na nog wat laatste foto's met de cast en BN'ers vertrekken we naar de afterparty waar een heerlijke, schitterende blauw/groenige cocktail op ons staat te wachten…

Voor meer informatie en data kijk op www.holidayonice.nl

Fotoverslag:

Cocktail

Brigitte NijmanRon Boszhard

Nance

Jody groepsfoto

Floortje Smit Jody Bernal

Nance, Glennis en Brigitte

Mari vd VenSita

Joop Braakhekke
 

Fotografie: Angel Mulder
De foto's mogen niet zonder toestemming voor publicatie
gebruikt worden (ook niet op Internet!).
Groter formaat foto's verkrijgbaar.
Voor meer info mail naar [email protected]

Lees ook:Holiday on Ice in Guiness Book of Records
Lees ook:Holiday on Ice in première
Lees ook:Holiday on Ice na vier jaar weer terug in Nederland
Lees ook:Woezel & Pip brengen De Tovertuin naar Ahoy
Lees ook:Jij en Jouw Musicalster: Romy met Freek Bartels en David Eisinger

1 Reacties // Reageer

One thought on “Holiday on Ice overtreft zichzelf wederom

  1. Manon

    Ik heb heb de show gezien. Echt schitterend mooi!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>