Jij en Jouw Musicalster: Romy met Freek Bartels en David Eisinger

Romy Loos mailde ons deze leuke foto voor Jij en Jouw Musicalster. Zij liep Freek Bartels en David Eisinger tegen het lijf. Hoe? Dat lees je in haar mail hieronder.

“Op zondag 17 januari ging ik voor de 4e ( en helaas laatste keer) naar Joseph. Na heel veel te hebben gekeken op internet kwamen m’n moeder en ik  tot de conclusie dat de kans heel klein was, dat Freek die dag Joseph zou spelen. Erg jammer, want ben een groot fan van hem. Maar goed, ik m’n moeder meegenomen naar de AU, en met wat spelers uit de show op de foto geweest. Ook gevraagd of ze wisten wie er spelen zou, en wat denken jullie? Ik kreeg iedere keer als antwoord: volgens mij Freek gewoon! Maar goed, ik ging natuurlijk niet te vroeg juichen… Totdat ik me omdraaide en David Eisinger (links op de foto) met Freek Bartels de hoek om zag komen lopen!!! Jullie snappen natuurlijk wel dat mijn hart ontelbaar veel sprongen heeft gemaakt Heb uiteindelijk een te gekke foto gescoord en een hele mooie laatste show gehad!”

Lees ook:Freek is Joseph!!!
Lees ook:Hein Gerrits voor het eerst als Joseph op het podium
Lees ook:Wie is jouw favoriete Joseph?
Lees ook:John wordt toch alternate Joseph!
Lees ook:Lee Mead laatste keer als Joseph

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>