Joseph Technicolor Dreamtrain op Utrecht Centraal


Persoonlijk van de trein gehaald worden door je eigen musicalhelden? Voor veel musicalfans een droom, maar voor een selecte groep Joseph-fans werd dit woensdag werkelijkheid. Niemand minder dan Freek Bartels (Jozef) en Paul Walthaus (Farao) stonden op het perron van Utrecht Centraal klaar om de CJP-prijswinnaars met introducé op te halen en te begeleiden naar het Beatrix Theater om de musical JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat als VIP bij te wonen.

Tot en met 30 oktober 2009 konden CJP’ers deelnemen aan de wedstrijd voor de reis in de Technicolor Dreamtrain. Onder de vele enthousiaste en creatieve deelnemers zijn de twaalf origineelste CJP’ers geselecteerd om vandaag vanaf Amsterdam Centraal de aangeklede trein in te stappen richting Utrecht, waarin ze zich hebben vermaakt met karaokenummers van JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat. Na de feestelijke rit werden de CJP’ers door de hoofdrolspelers opgehaald.

Foto: Frans van Zijst

Lees ook:Dochtertje voor Lee Mead en Denise van Outen
Lees ook:Joseph stopt 10 juli definitief
Lees ook:JOSEPH feestelijk in première
Lees ook:Jamai officeel voor het eerst op als Joseph
Lees ook:Freek Bartels en Jamai zetten zich in tegen pesten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>